"ilgilenilmesi gerekenler; sadece hastalar değildir." -house m.d.

Black Mirror tartışma forumu

Tüm Forumlar > Black Mirror > Black Mirror benzeri bir dizi

yeni konu aç Black Mirror benzeri bir dizi

Okul zamanı izleyebileceğim, Black Mirror gibi her bölümde farklı bir konunun alındığı önerebileceğiniz bir dizi var mı?

easy

Yeni bir dizi var Urban Myhts diye her bölüm farklı bir şeyi ele alıyorlar tavsiye ederim.

American Horror Story,her sezonda farklı bir konu işleniyor ama seveceğini düşünüyorum.

UTOPIA müthiş bir dizi

American Horror Story ve Easy var . Ayrıca her bölüm ya da sezon farklı konu olmasada kesinlikle önerdiğim new girl , wayward pines , this is us ve no tomorrow öneririm

başlığı yanlış açmışsın black mirror benzeri bir dizi yok. ha kıyısından köşesinden geçebilecek bi kaç dizi var evet

Böyle ileri ki yaşam, teknoloji vari diziler seviyorsan west world'ü tavsiye ederim fakat black mirror gibi bir dizi bulmak mümkün değil açık ara izlediğim en iyi dizi. West world için de ikinci sezonu farklı konsept olacak diyorlar hayırlısı..

Bende bir şeylere bakındım benzer varmı diye çok çabuk bitmişti benim için ve akıcıydı eksikliğini hissetim resmen. Bence black mirror gibi bi dizi daha yok bu kadar konunun farklı olduğu değişik işlenişi felan diğer diziler tabiki güzel ama black mirror farklı

6 ay önce sormuşsun ama ben yine de yazayım belki merak edip izlemek isteyenler olur. konu olarak person of interest ve westworld

ex machina diye bir film var. konu olarak benziyor.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık