"ölene kadar sana sarılmak istiyorum hepsi bu." -supernatural

Black Mirror tartışma forumu

Tüm Forumlar > Black Mirror > Çin'de başlayacak olan "Sosyal Skor" uygulaması

yeni konu aç Çin'de başlayacak olan "Sosyal Skor" uygulaması

2020'de Çin'de başlayack olan sosyal skor uygulaması sayesinde insanlar 4'e ayrılacak. A, B, C, D. Yaptıkları uygunsuz davranışlar toplumda gördükleri muameleyi değiştirecek. Mesela sosyal medyada yalan beyanda bulunursanız veya uygunsuz fotoğraflar yüklerseniz puan kaybediceksiniz. Veya sınavlarda kopya çekerseniz evlenme ihtimaliniz azalacak ve kredi başvurusunda bulunamayacaksınız. Yani hem sanal hayat hem de gerçek hayatta yaptıklarınız üzerinden puan alacaksınız. Aynı zamanda bu bir mobil uygulama ve yaptıklarınızı telefonunuzdan takip edeceksiniz.
Kısacası 3X1 Nosedive bölümünün gerçeğe dönüşmesidir.

düşman başına adlı düşünce Allah muhafaza

Çin dünyanın beşte biri bilmiyorum belki daha fazlası. Ve Çin çoğu yönden gelişmekte olan bir ülke yani Çin'de gerçekleşecek bir gelişme kısa sürede tüm dünyaya yayılacaktır. Umarım gerçeğe dönüşmez sadece bir tasarı olarak kalır eğer gerçeğe dönüşürse başımıza neler gelecek tahmin etmek bile istemiyorum.

İlk başta inanmayıp biraz Googleladım. Cidden varmış böyle bir şey. İlk başta belki belki masum ve ideal toplum oluşturmak için gibi görülse de herhangi bir toplumun bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Zaten yaşadığımız dünya her geçen gün daha da sahte bir hal alıyor. Eğer böyle bir tasarı gerçekleşirse insanlar sadece sosyal skorunu yükseltmek içi ''iyilik'' yapacaklar. Umarım gerçekleşmez, gerçeklese dahi bizim distopik hayallerimiz yerine gerçekten toplum yararına olur.

Ben milletin bütün Kızılderililere Ağustos doyurucu 15. dilemek istiyorum. Yılın zaman vatansever olmak ve cumhuriyetimizin köklerine yansıtmak için var. Kan Bağımsızlığımızı kazanmak için dökülen ve ben orada olmamıştı hemfikir ve irade eminim. Tanrı Hindistan korusun.
ziyaret ediniz
<a href="http://www.dooiitt.com/independence-day-quotes-status-wishes/ ">Wishes Bağımsızlık Günü </a>

Nasıl 15 Ağustosu kutlamak planlıyorsunuz? Kendi ulusal bayrağı yapma için trivia test itibaren bu gün son derece özel yapmak için sayısız yolu vardır .... Hindistan Bağımsızlık Günü olan 15 Ağustos kutlamak ve neşeli yapması için bir fırsattır. Hindistan'da her ülke, özel etkinlikler ve festivaller vardır. ziyaret edin
<a href="http://www.dooiitt.com/independence-day-2017-images/ "> Bağımsızlık Günü 2017 </a>

Bu demek oluyor ki, 3. sezon 1. bölüm gerçek oluyor.

Çinin acil yok edilmesi gerek tek yaptıkları
doğa tahribatı
hava kirliliği
günde 938750 tane çocuk
gelecekte dünyada yemek su sıkıntısı çıkabilir ve çok fazlalar
köpek ve cenin yiyen iğrenç insanlar
aptal aptal uygulamalar ile geleceği tehdit ediyorlar
savaş çıkmasına yönelik tehlikeli hareketler ve kuzey koreye destek
ayrıca ürettikleri şeyler çok dandik hemen bozuluyor
Faydaları şimdiye kadar görülmedi

Ürettikleri şeyler ne kadar dandik olsa da teknolojide bizden ÇOK daha fazla önde oldukları aşikar. Bu yazılanlar gerçekleşirse kaos çıkar. Hayatlarımız tamamen sanala dönüşmüş olur ve ne biçim bi uygulama bu aq kafayı mı yemişler?

hassiktir ya, hayatta en çok korktuğum şey şu dizinin gerçeğe dönüşmesi

Çok saçma amk

şey işte ya sıçtık

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık