"kendini odaya kitleyip, üzüntülü müzikler dinleyip ağlayacak kadar çok birini sevdiniz mi hiç?" -glee

Blue Mountain State tartışma forumu

Tüm Forumlar > Blue Mountain State > Amerikan Futboluna dair filmlerBMS'nin ardından Amerikan Futboluna dair film bulsam da izlesem diyeniniz varsa

yeni konu aç Amerikan Futboluna dair filmlerBMS'nin ardından Amerikan Futboluna dair film bulsam da izlesem diyeniniz varsa

BMS'nin ardından Amerikan Futboluna dair film bulsam da izlesem diyeniniz varsa

1. remember the titans
2. invincible
3. the express
4. draft day
5. we are marshall
6. the replacements
7. any given sunday
8. friday night lights
9. rudy
10. touchback

not: the blind side, temasi amerikan futbolundan ziyade biyografi oldugundan listeye sokulmamistir. yoksa o da guzel filmdir, tavsiye edilir.

Tabi sadece BMS ortamını sevdim futbol da ne diyorsanız BMS sonbaharda bizlerle olacak.. :)

İlk The Replacements'ı izlemiştim. Onun sayesinde Amerikan futbolunu tanıyıp sevdim.

Özellikle şöyle birşey var. Eğer konu Amerikan futboluysa dizi olarak Friday Night Lights bir adım öndedir. Çünkü futbola dair şeyler dizide çok var. Antrenman olsun, maç olsun. Ama spor temalı komedi dizisiyse BMS'in eline su dökülemez :)

NOT: Bir tanede Amerikan futboluyla ilgili film ben yazayım. Adam Sandler'ın başrolünde oynadığı The Longest Yard. Tanıdık birçok yüz var filmde. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim bunu da ;)

Abi bu dizide olay amerikan futbolu değil ki :D

the longest yard kesinlikle izleyin çok komik

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık