"gerçek sadece bir algı meselesidir." -fringe

BrainDead tartışma forumu

Tüm Forumlar > BrainDead > brain deadin songünlerin en başarılı politik taşlama ve bilim kurgu dizisi olduğu konusunda ne düşünüyorsunuz?

yeni konu aç brain deadin songünlerin en başarılı politik taşlama ve bilim kurgu dizisi olduğu konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

gerçekten çok başarılı bir politik hiciv vebilim kurgu dizisikomedi unsurunuda birleştirmiş.mary elizabeth winstaidin oyunculuğu diziyi sürüklüyor.

katılıyorum şuanda dizi çok güzel sürükleyici gidiyor.

senaryo da guzel hikaye de guzel daha ne olsun yaz dizisi olması da ayrı bir artı zaten

Aynen sezon finalini nasıl yapıcaklar merak ediyorum. İlk bölümler sadece çerezlik izliyordum da şu son bölümler de gerçekten takip etmeye diğer bölümü heycanla beklemeye başladım

Dizinin mükemmelliği tartışılabilir fakar baya güzel gidiyor şuanda sadece bir kaç yerde politikayla ilgili bilmediğimiz konular olunca orda birazcık canım sıkılıyor ama gerçekten srükleyici ve güzel bir dizi

Dizinin türü korku, dram ve komedi. Bilim kurguyu nereden çıkardın?

ilk iki bölümü izlemiş birisi olarak @Immortalized adlı kişiye yanıt vermek istiyorum; benim izlediğim kadarıyla dizide uzaylı salgını hakkında şeyler geçiyor ve bunun bilim kurgu olduğu açıkça ortada.

dizi bittimi

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık