"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Anlamayanlar / yeni baslicaklar icin bilgiler

yeni konu aç Anlamayanlar / yeni baslicaklar icin bilgiler

Bu bir efsane drama dizisidir fakat yerli dizi dramasina veya sitede yeni cikan drama dizilerine benzemez daha yavas ve sanatsal ilerler bölümler ilerledikce aksiyon artar.
Marvel/dc gibi sacma mason juden yazarlarin yaptigi filmler/dizilerindeki gibi tamamen iyi adam taman kötü olan adami döver tarzi bir olayda yok breaking bad tamamen karakter gelisimine bakar sadece 2tane karakter var dizide herzaman ayni mallikta kalan skyler ve walter jr ama o da tipik aile üyelerini temsil ediyor gayet gercekci.
Eger kolay sıkılırsaniz derin bir dizi izleyip bitirincede sigara yakmak istemiyosaniz[ben sadece puro icerim ayda 2kez] başlamayın

beni etkileyen kısmı sezon sezon oluşu. Demek istediğim her sezon birbirinden farklı kişiler geliyor gidiyor bu adam başrol dediğim kişiler bile ölüyor. (mr. white, jesse ve akrabaları hariç)

jesse ölseydi çok iyi olurdu sırf o hain ölmedigi için 2 puro tüttürdüm ve 3 dal whiskey içtim sek

asıl walter geberseydi iyi oluru beyinsiz walter

noldu lan sesin çıkmıyo anallmplaer ban mı yedin yoğsa :D

@AnalImpaler olm sen nasıl banlanmıyorsun bu yöneticiler ne yapıyor anlamadım...

senin gibi insan olmuyan her konuyu spamlayan pislik bir animeci banlanmıyorsa bende banlanmam

Hakaret ediyorsun -_-

@AnalImpaler noldu sesin kısıldı gibi -_-

rahat ol sen bizde ses kısılmaz

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık