“kirpileri seviyorum. tanrının güçlü bir espri anlayışı olduğunu gösteriyorlar." -fringe

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > başlamalı mıyım??

yeni konu aç başlamalı mıyım??

.

yarı yarıya evet!

bende yeni başladım sayılır birinci sezonun bölümleri pek sarmıyo birinci sezon giriş sonrası gelişme gibi gelişme ikinci sezonda aslında

ikinci sezondayım hala bi aksiyon yok sarmadı suan acıkcası

Gençler kurgusuyla bu kadar kaliteli dizi bulabiliyorsanız gidin onu izleyin ama yok bulamıyorsanız ki bulamazsınız sabredip izleyecekseniz mecburen.. Az sabredeceksiniz ama bitirince vayy lan gerçekten efsaneymiş diyeceksiniz.. Türünü sevmediyseniz zaten hiç zorlamayın..

4.sezondayım ve şu an bu diziyi bitirmek için spora gitmiyorum

Valla sık sık dile getirdigim gibi defalarca baslamaya calıştım ama ilk sezonda havlu atıyorum her zaman oyuncuları bayıyor beni.

bitireli haftalar oldu ve keşke hemen bitirmeseydim dediğim dizi. etkisindeyim hala, kullanılan şarkları duyunca hüzün basıyo. son sezon efsanedir.

Başlama hevesinde iseniz öncelikle fazla aksiyon,fazla polisiye beklemeyin. Dizi bir insanın karşılaştığı sorunlar ile ne kadar değişebileceğini anlatıyor. Olayı kavradıkça sevecek, arka arkaya izleyecek,sonuna yaklaştıkça da bitirmekten korkacağınız müthiş bir yapım.

bu soruyu sorman bile saçma

yiğit alp şansın varsa bitirme ben normalde günde enaz 5 bölüm izlerim ama sonlara yaklaştıkça hatamın farkına vardım final çok güzeldi bu arada

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık