"hiçlik hakkında konuşmaya bayılırım. hakkında bildiğim tek şey bu." -luther

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > DİZİDE KİM İYİ KİM KÖTÜ HİÇBİR FİKRİM YOK

yeni konu aç DİZİDE KİM İYİ KİM KÖTÜ HİÇBİR FİKRİM YOK

Arkadaşlar belki saçma gelicek dizi boyunca herkesin en az bir pisliği oldu ama coğu karaktere de acıdım. Öncelikle WALTER WHİTE:
Dİzi boyunca ailesini ne olursa yalnız bırakmayan her zaman onlar için çabalayan birisi ama finalde zevk için yaptım demesi sonra Jane'i kurtarmaması Brock'u zehirlemesi Mike'i hiç uğruna harcaması
JESSE PİNKMAN:
Paragöz olmaması duygusal olması daha fazla insan ölmesin diye işten çekilmesi fakat diğer taraftan seni ölümden kurtaran Walter'a karşı durup seni bir güxel döven Hank ile iş birliği yapman yanlıştı bence
SKYLER WHİTE:
Walter'ın uyuşturucu işini öğrenmene Hank'e söylememen ve parasını aklaman iyi hoş ama öte yandan Ted ile beraber olman Walter'ın kanser olmasını istemen çok yanlıştı.

ARKADAŞLAR SİZİN DE DÜSÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM CİDDEN ANLAMADIM ÇOK KARARSIZIM DİĞER KARAKTERLERİ DE SİZ YAZIN TARTIŞALIM

Dizide kimseyi bize 'mükemmel' olarak lanse etmediler.Diziyi daha gerçekçi kılan bu bence.
Ayrıca bence Walter'ın çocuğu zehirlemesinde ki amaca bakarsak pek kötü bi haraket olarak nitelendiremeyiz.
Diğer tarftan Jesse duygusal bi karakter olmasa dizinin en sevdiğimiz bölümlerini göremezdik.
Son olarak Skyler'ı sevmek garip bence.

Ben Gus'ı bile seviyorum hatta bi çoğunun itici bulduğu Saul'u bile.Dizide ki her karakter o kadar iyi tasarlanmış ki

@cubevizion Saul en harika karakter bence her zaman arkalarını kurtaran kişi oldu. Gus'ın düşüncesi ve yaptıkları değil de. Soğukkanlılığı ve zeki olduğu için sevdim

Mike hakkında düşünceleriniz ne ?? Seveni çok var ama ben nötrüm sadece ölmesine üzüldüm orda çok kızmıştım Walt'a

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bana kalırsa dizideki tek iyi karakter Walt adam zeki bir katil/aşçı daha ne olsun ? Jesse delikanlı bir kardeşimizdi ama son bölümlerde Walt'ı fena sattı ölse umrumda olmazdı ama koca yürekli Walt yine Jesse'i kurtardı gitmesine izin verdi Jesse Walt'ın kıymetini bilemedi Walt olmasa şimdiye kaç defa ölürdü evet belki tek başına buralara gelemezdi ama Captain Cook kimliğindeyken de ölebilirdi Walt başına iş açmış olabilir ama sürekli onu korudu baba gözüyle baktı peki Jesse ne yaptı onu SATTI hemde ağzına sıçan bir adama karşı bana kalırsa Walt dizideki tek iyi karakter zaten geri kalanı (Saul hariç) Walt'a yamuk yapmak için var sanki.Evet Walt biryerden sonra egosuna yenik düştü ama adam kanser geberecek gidecek yakında şu son zamanlarında istediği gibi yaşamaya hakkı yok mu Mike'ı öldürmesine üzülmedim bile gebersin gitsin sırf onun yüzünden Jesse ile Walt'ın arası açıldı. Yani uzun lafın kısası Walt Reyizin değeri bilinmedi...

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık