"beraber yaşa, yalnız öl." -lost

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Dizinin ilk sezonu izledim lakin hep sarmadi DEVAm etmelimiyim ?

yeni konu aç Dizinin ilk sezonu izledim lakin hep sarmadi DEVAm etmelimiyim ?

diziyi izledim ilk sezonu lakin sarmadi tek yaptiklari karavante uyusturucu yapmak vasat bi dizi ama herkez cok begeniyor goremedigim birsey olsa gerek devam etmelimiyim

Diziye yanlış yerden baktığını söylemeliyim öncelikle bu puanı öylece havadan almış olamayacağını düşünmelisin. Bakman gereken şey şudur walter white' ın olaylar geçtikte olan değişimi. Üstelik karavanda uyuşturucu yapılan sahneler 4-5 dir en fazla yani nasıl oldu da bütün bir olayın bu olduğunu çıkarabildin ?

Ayrıca kurgusu, insan psikolojisini işleyişi çekim teknikleri, oyunculuklar bunlar Br Ba yi Br Ba yapıyor. Empati kurarak izlemeyi dene ve izlediğin dizilere baktım, çoğunu bende izledim onlar kadar heyecanlı bir dizi değil ama yinede efsanedir. Şunu da söylemeliyim bu kadar övdüm ama favori dizim değil fakat bu diziye vasat diyeceksen dizi izlememelisin bakış açını değiştirmelisin.

izlemeyi bırakırsan kolunu kesebilirsin özet geçeyim ben

eveeeeet abonesi olduğun dizilere bakıyoruzz ve the flashh oo ne güzel daredevil da varmış teen wolf falan ne güzel şeyler izliyosun sen ya,bu dizi seni aşar zaten aslan parçası hadi güle güle :D

Ben ilk bölümünü izledim beğendim. Oyunculuk ve çekim kalitesi çok yüksek. Senaryonun ilk sezon kötü olduğunu bende duymuştum ama 8 bölüm zaten bir şey olmaz. Saçma sapan dizileri 2-3 sezon izliyoruz.

@gotcha bayım bu kabalık neden? Bu hor görme niçin? Sizin izlediğiniz diziler içerisinde de vampir günlükleri varmış hemen sizi aşağılayalım mı? Ooo cw dizisi izliyor puhohehehehuhe diyelim mi? Demememizi tercih edersiniz sanıyorum. Ki birçok otorite tarafından çok başarılı bulunmuş bir dizinin mantıksızca fanatikliğini yapmak size bir şey de kazandırmaz. Her dizi gibi bu dizi de tartışılabilir ve çok yavan çok saçma bulunabilir. Konuyu açan kişi gayet hoş bir şekilde BrBa izleyen kişilerin önerisini istemiş. Siz de devam etmesini sağlayacak kimi sebepler verebilir böylece sevgili dizinizin kıymetini daha anlaşılır hale getirebilirdiniz.
Gotcha?

acikca bi fikir almak istedimde millet gotunden anlamis her zaman ki gibi

dizinin ilk sezonu biraz sıkar ama diğer sezonlar iyidir sarar

fikir almak istiyorken vasat bir dizi yazmamayı dene bir dahaki sefere o halde :)

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık