"kan asla yalan söylemez." -dexter

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Hayatımda izlediğim en güzel dizi!

yeni konu aç Hayatımda izlediğim en güzel dizi!

Zevkler ve renkler tartışılır o yüzden ''en güzel de değil'' demeyin, kendi yorumumu yazacağım burada. Açık konuşmak gerekirse ilk sezonda biraz tedirgindim ''ya acaba fazla mı abartılıyor'' dedim. Ama sonra sonra anladım ki, dizinin her bölümünde bir mantık var. Yahu ilk sezonlar sizin hiç dikkatinizi çekmeyen şeyler son sezonlarda önünüze ''bammm'' diye çıkıyor. Walter'ın ilk sezonlardaki donlu halini hiç ciddiye almazken, sonlara doğru bir anlamı olduğunu anlıyor insan. Diziye başlamak için tereddütü olanlar lütfen, hiç düşünmeden başlasın. Dizi diğer diziler gibi değil, psikolojik tarzda bir film. Eğer gerçekten ''kaliteli'' bir şeyler izlemek istiyorsanız bu diziyi izleyin.

Dizinin sonunda ''vayaq'' demezseniz de gelin, bunu bi tartışalım.

Kesinlikle haklısın. Dizi tam olarak para ve gücün insana neler yaptırabildiğini anlatıyor diye düşünüyorum. Örneğin Mike o kadar gereksiz öldü ki... Bunu Walter bile biliyordu. Son olarak diziyi bitiren kişilere ''Better Call Saul'' dizisini öneriyorum. Dizide geçmişi anlatıyor. Saul'un Walter ve Jesse ile tanışmadan önceki hayatını. Dizide Mike ve Tuco Salamanca gibi karakterleride görebilirsiniz.

http://www.savewalterwhite.com/ :D

Size kesinlikle katılıyorum benim gölümde Sons of Anarchy nin payı azcık daha büyük ama Breaking Bad bitirince boşlıuğa düşüyor insan :)

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık