"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç İkizler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Beyler sizdece ikizler çok cabuk harcanmadı mı dizide 2 tane kötü karakter çıktı biri tuco salamanca biride onların kuzenleri ama 3 4 bölümde ölüyorlar ve ikizlerin ölümü çok saçmaydı hatırlarsanız ilk ikiz arabanın geri geri gidip ezilcegini anlaması ve yana çekilmesi gerekti ama hiç hareket etmeden hanke silahla vurmaya devam etti ve haliyle 2 arabanın arasında sıkıştı ve bu çok saçma kenara çekilebilirdi diğeri ise hankı tam öldürücekken çok kolay deyip baltasını almaya gitti ve hank o zaman öldürebilirdi ama sonra oda öldü hanki öldürmemek için bu kadar kolay harcadılar kötü karakter geldi diye seviniyoruz heyecan olcak diye ama hemen öldürülüyor diziyi falan kötülemiyorum suana kadar izledigim en iyi dizi diyebilirim ama tek kötü demeyelimde begenmedigim yanı bu bu arada 3x7 bölümdeyim spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Haklısın bende 4x1 deyim şuan dizi cidden gördüklerim arasında en iyisi neden 1.sezon çok sıkıcı falan dediler anlamıyorum ilk sezonuda beğenmiştim 2.sezonuda bir de 4x1 bölüm neden 5 saniye onu anlamadım :D

Bende anlamıyorum 1 sezon çok sıkıcı diyip bırakan kaç kişi var benim şuana kadar sıkıldığım bölüm olmadı

İkizlerle iş yapmadıkları için uzatmadıklarını düşünüyorum. Çünkü sadece intikam amaçlı diziye girmişlerdi, bir sezon boyunca intikam almakla uğraşmaları saçma olurdu. Ama ölümleri konusuna katılıyorum. Basit oldu biraz, özellikle balta almaya gitmesi.

Ben de Tuco'nun erken ölmesine üzüldüm şerefsiz adamdı ama bi kaç bölümde daha yer alabilirdi diye düşünüyorum

tuco ikizlerden daha iyiydi ama onun ölümüne yapılcak birşey yoktu keşke gus kadar kalabilseydi

ben şu an 3. sezonun ortalarındayım ikizlerin ölümünü gördüm ve Hank'in ölmesindense onların ölmesini yeğlerim

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık