"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç Jesse Pinkman

Eğer senaryo devam etseydi sizce Jesse şuan napıyor olurdu?

köşe başında torba tutardı
ya da kendini temizleyip alın teriyle iş yapardı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

* Büyük ihtimalle marangozluk yapardi
* İntihar ederdi
* Meth yapmaya devam ederdi

SPOİLER :

haberlerde walter ın öldügünü görünce yas tutardı tamamen temizlenip başka bir ülkeye giderdi

bende bunu çok düşündüm bence de muhtemelen marangozluk yapardı ve -eger yaşıyorsa- brock ile takılırdı mutlu olurduu

jessi de aranıyordu buyuk ihtimal hapiste olurdu pacasını kurtaran bır mr. whıte yok artık

Walter öldü bari Jesse kaçsın kurtulsun isterdim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Valla Walt sayesinde paçayı kurtardı nomissiz son bölümlerde gözümden düşmüştü gerçi bence Jesse'nin Walt'tan soğumasının en büyük nedeni Mike ama neyse o başka mevzu.Bence haberlerde Walt'ın öldüğünü görünce ağlardı falan sonra 1-Birkaç gün kendini kapardı ot çekip evinde eski haline dönerdi sonra meth falan satardı ve öldürülürdü/yakalanırdı çünkü artık Walt reyiz yok ve hatırlarsanız ilk bölümlerde Walt'ın da olduğu polis baskınında şans eseri yakalanmadı yani buradan anlıyoruz ki şansı yoksa yakalanır 2-Şu Saul'un kimlik değiştirme adamından kimlik değiştirirdi 3-Adam olurdu Brocka baba olurdu 4-Belki de ailesine dönerdi hayırlı evlat olurdu.

keşke acı çekerek ölseydi jesse hain pislik

intihar ederdi

Bana kalırsa walter ölmedi. Çünkü ona kurşun gelmedi. Sıçrayan bir şarapnel parçası girdi ve kanser olduğu için bayıldı. Jesse de prison break gibi Walter için hapse girer asfjkaja. Tamam sağlam saçmaladım

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık