"sen tanrıyla konuşursan dindarsındır. tanrı seninle konuşursa deli." -house m.d.

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Kötü - İyi Tartışması Spoi

yeni konu aç Kötü - İyi Tartışması Spoi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

KONUYU BİRAZ GEÇ AÇTIM AMA YORUMLARDA VE FORUMDAKİ KONULARI GÖRÜNCE İSTEMSİZCE YAZMA GEREĞİ DUYDUM OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VE FİNALE GELENLER İÇİNDE SON KEZ İYİ SEYİRLER YO :D
ilk 4 sezonu izleyip walter ı sürekli kötü görenler için bu konuyu açıyorum finalle ilgili spoiler var bitirmediyseniz okumayın , Walterin yaptığı şeye iyimi yoksa kötümü diyosunuz bilmiyorum ama walterin açıkladığı gibi yaptığı şeylerin 3 sebebi olduğunu biliyoruz 1 Ailesine iyi bi hayat yaşatmak 2 para ve son olarakta finalde dediği gibi kendisini canlı hissettiği için saf sebeplerle işe başladı ve finali gördükten sonra bile walter i kötülüyosanız bu sebeplere rağmen sorun karakterde değil sizde demektir öldürmek ve çocuk zehirleme olayı iyi değil tamam ama dizideki karakterlere hiç baktınızmı ? uncle jack ve diğer karakterlerin yanında walter afedersiniz ama halt yemiş karakter olarak iyi de değil kötü de değildir hiçbi kötü insan ölüceğini bile bile ölüme gitmez " Ben polise gitmeyeceğim , Onlar bana gelicek " sözünden anladığımız gibi ölüceğini bile bile ailesinin peşinden gitmesinler diye ölümü kabullendi bu yüzden söylüyorum gereksiz yere yorumlarda küfür edip gereksiz konularla beynimizi aleve vermeyin 100 belkide daha fazla dizi ve film izlemiş biri olarak söylüyorum hiçbirinin senaryosu ve işlenişi bu dizininki kadar güzel olamadı ve son bi tavsiyede veriyim eğer finale gelmediyseniz hızlı izlemeyin yavaş yavaş tadını çıkararak izleyin 2 kere bitirdim ve 2. defa pişmanım :D

Sen pislik animelerini izlemeye devam et bu diziyi izlemen hata

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık