“kirpileri seviyorum. tanrının güçlü bir espri anlayışı olduğunu gösteriyorlar." -fringe

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç Tavsiye?

Arkadaşlar muhtemelen benzer konular çokça açılmıştır fakat sormadan edemeyeceğim. Çok geniş bir dizi izleme yelpazem var, örnek vermek gerekirse:
-House MD
-Fringe
-Chuck
-Stargate SG 1
-Constantine
-Da Vinci's Demons
-The Mentaist
-Agent of S.H.I.E.L.D.
vs dizileri izledim. Bilimkurguyu da severim, komediyi de (ama zekice). Zekice kurgulanmış ayrıntıları da severim vs. Özellikle bitmiş dizileri izlemeyi seviyorum. Şimdiye kadar izlediğim diziler arasında House, Mentalist ve Fringe önemli bir yer kaplıyor benim için, özellikle de House.

Şimdi soruya geri dönelim, izlerken sıkılır mıyım, kaç bölüm sonra dizi açılıyor, ne kadar sabretmeliyim, beğenir miyim?

Bunun dışında eğer bunu seçmezsem Blacklist ya da Suits dizileri aklımda... Bunlar konusunda da tavsiye alabilirim.

Şimdiden Teşekkürler!

Tavsiye ediyorum bana göre dizi 6.bölümden başlıyor sıkılmazsın zekice kurgulanmış ayrıntılar var ''this is not meth'' :)

eğer fringe i izlediysen artık her diziden zevk almazsın çok basit gelir ben şahsen bu dizinin 8. bölümünden sonra finalini tahmin etmiştim yüzde 90 tutturdum imdb puanına aldanma ama kötü değil izlenebilir.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık