"beraber yaşa, yalnız öl." -lost

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > YENİ BAŞLAYACAKLAR İLK BÖLÜMÜ İZLEMEYİN!

yeni konu aç YENİ BAŞLAYACAKLAR İLK BÖLÜMÜ İZLEMEYİN!

Arkadaşlar ilk bölüm olarak yayınlanan fan yapımı film 5. sezonun özetidir. Bir süre sonra anlayıp döndüğünüzde zaten yeterince spoiler yemiş olacaksınız. Daha önce benzer bir başlık vardı fakat kaldırılmış anlamıyorum bu site neyi amaçlıyor. İlk defa başlayacak insanlara son sezon özetini vermek neyin nesidir? Hangi mantıkla yaparsınız bunu?

Vay gevsekler niye kaldirmislar tabi biraz otoriteleri sarsıldı diyedir bu site monarşiyle yönetiliyor sanirsam :D

başlayalı birkaç hafta oldu ve bölümü izledim...

Neden? Son sezonun özeti o, diziyi bitirmeden izlediysen geri kalanından keyif alamayacaksın ve böyle mükemmel bir diziden alacağın keyfi kaçırman... İzlememeliydin.

Bu beni kötü hissettiriyor. Ben bir şeyi sevince diğer insanların da bunu deneyimleyebilmesini isterim, sen bölümü izlediğin için dizinin geri kalanından benim aldığım kadar zevk alamayacaksın. Hatta diziyi "vasat" olarak nitelendirsen bile şaşırmayacağım.

yalnız bir hatan var gibi geldi senin bahsettiğin fan yapımı film dizilab de breaking bad the movie olarak geçiyor eğer benim bir hatam varsa söyleyin ama insanlara yanlış bilgi verme

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık