"bazıları asla delirmez. ne kadar korkunç bir hayat sürdürüyor olmalılar.." -barfly

Brooklyn Nine-Nine tartışma forumu

yeni konu aç Karakter Analizi

Diziyi yeni bitirdim ve aşırı mutluyum. Bu dizi hayatımda dönüm noktası oldu çok sıkıcı ve her şeyi kafaya takan bir insandım ama beni aşırı değiştirdi. Velhasıl kelam herkes sevdiği karakterin analizini, en sevdiği özelliklerini üzüldüğü yanlarını falan yazarsa hoş olur eğleniriz falan diye düşündüm. Yeni gelenlere de diziye başlama konusunda yardımcı olur. Açılışı da ben yapayım.

Jake Peralta: Eğlencesi dozunda, zekası hayran bırakan muhteşem bir karakter. Yeni nesil Sherlock Holmes ve Arsen Lupen karışımı olabilir. Davaları Sherlock gibi çözüyor ama gerektiğinde Arsen gibi kuralları ve çizgileri aşıp hem kendini hemde çevresindekileri zekasıyla kurtarıyor. Ayrıca aile durumları çok üzücü olmasına rağmen asla kafaya takmıyor, burada olsa muhteşem bir dramla hüsnü çobana çevirirlerdi çocuğu. Son olarak karakter gelişimi mükemmel, dizi bittikten sonra bir de bakıyorsunuz ki sanki Jake elinizde büyümüşte evlendirmişsiniz gibi. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey bu karakter benim idolümdür, gelecekteki halimdir.

evet jake tam evlenilecek çocuk gfdhsgsgffhds ne şanslı kız şu amy

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık