"dostlarını yakında tut, düşmanlarını daha yakında…" -prison break

Cleverman tartışma forumu

yeni konu aç bölüm?

ilk bölüm bu baya surukleyici olmuş gelecek bolumde baya heyecan verici olcak galiba bide dikkat ederseniz icinde g.o.t'tan corah marmaont var

değerlenir ben sevdim

bu dizi türkiye de fena hitlenir demedi demeyin

corah marmaont ? ciddi misin abi 15 saniyeni filan alır internetten bakıp cahilliğini gidermen bu kadar üşengeç olmayın

beyler adamın adı jorah mormont etmeyin, corah mamaont nedir?
ayrıca Iain Glen Cleverman diye aratın görürsünüz imdb sayfasında adamın oynadığını

@epica biliyoruz adının lain glen olduğunu sadece g.o.t'ta ismi jorah mormont olduğu içün öyle diyoruz belki bazıları bilmiyordur gercek adını o yüzden.

@BOZKURT AşKı gözünü seveyim 2 gram beyninle milleti ezmeye çalışma 2-3 kültür ne bileyim bir şeyler kas gel ondan sonra tartışalım. Her dizide bir konu açmışsın bir de yapma,etme,eyleme lütfen...

Yorumumda ki iğnelemeyi göremeyen adamlarsınız gerçek misiniz merak etmiyor değilim.

kimseyi ezmiyoruzki arkadaşım ayrıca sa-na-neeeeh istedigim dizide yüzbinlerce kez konu açarım seni ne ilgilendiriyor seni ne rahatsız ediyor acep istemiyorsan okuma girme allah allah şimdi siktir git bide iğleneme diyorsunda önceki yorumumda belirmiştim zaten BAZILARININ GERÇEK İSMİNİ BİLMİYOR DİYE.

Ya birader kaybol git gözünü seveyim uğraştırma beni hadi

TA-Bİ-Kİ!

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık