"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Colony tartışma forumu

Tüm Forumlar > Colony > Dizi içeriği (Spoilersız-Mantıklı)

yeni konu aç Dizi içeriği (Spoilersız-Mantıklı)

Evet arkadaşlar ''ilk blmi izlmynlrd bkblr.''
Öncelikle diziye yeni başlayacak arkadaşlar varsa kısa bir öneride bulunmak istiyorum.
''Başlayın''
Dizi ilk bölümlerde ne işler döndüğünü bir türlü ifade etmiyor. Daha doğrusu işleri bilerek karıştırıyor. Ama biraz sabrederseniz sonrasında cevhere ulaşacaksınız. Tabiki zevkinize göre değişir ama ben sevdim. Olayları ilerleyen bölümlerde açıklıyor.
-------Spoiler--------

|||DUVARI|||
|||FABRİKAYI||
|||UZAYLILARI||
|||DİĞER ŞEHİRLER|||

--------Spoiler--------
Neyse artık bakıp bakmamak sizin kabiliyetiniz.
Devam ediyorum. Şimdi içeriğini açıklayayim.

Dünya bir uzaylı istilası altındadır ve yönetim uzaylılarla bir anlaşma yapmaya karar verir.
Anlaşma üzerine dünya topraklarının büyük bir bölümü uzaylılara bırakılır ve kalan bölgelerde koloniler kurulur. LA bu kolonilerden bir tanesidir.
LA içerisinde yönetim halka sıkı baskı yapmaktadır ve bir grup bu baskıya dayanamayıp isyana başlar, ayrıca insanlığın uzaylı istilasını önleyebileceklerini düşünürler.

Dizi ilk sezonda bu olaylar üzerinde dönmektedir. Spoiler olmasın diye detayalara giremedim, dizi çok karmaşık ve bu açıklama pek yeterli değil.
Ama şunu diyebilirim dizinin yok Trumpmış yok Meksika duvarıymışla falan alakası yok arkadaşlar.

Hatam varsa yorum yazarak düzeltmeyi unutmayın.
Saygılar...

konuya abone kullanıcılar 0

Yukarı Çık