"sanki birileri deneyler yapıyor ve bütün dünya onların laboratuvarı." -fringe

Colony tartışma forumu

Tüm Forumlar > Colony > final bölümü sorularınızı cevaplıyorum

yeni konu aç final bölümü sorularınızı cevaplıyorum

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

3. sezon 13. bölüm belli ki 4. sezon da gelecek kafasıyla, dizinin iptalinden habersiz çekilmiş.iş başa düştü anlayacağınız o yüzden tamı tamına 5 dk kafa yorduğum -what happens next? isimli fan fictionuma hoşgeldiniz.............
host diye bahsedilen uzaylı grubundan A
onların düşmanlarından B diye bahsedeceğim

Katie Bowman: koruma kalkanı kapsamının dışında kalmış ve yeryüzüne düşen bombalardan birini izliyordu. Üzgünüm Katie, senin için bir çıkış göremiyorum, yüksek radyasyondan öldün. rip.

Broussard'ın doktor sidekicki...... eski koloni liderini bahsi geçen sığınağa güvenli bir şekilde taşımayı başarıyor. MR ile yaptığı taramadan sonra umut olmadığını görüyor. son konuşmalarında adam Blerin zayıf noktasını araştırdığını söylüyor. asıl düşmanın onlar olduğunu senelerdir biliyordu. A grubu uzaylılardan senelerdir istihbarat çalıyordu. açıklıyorum Blerin zayıf noktası ses skjfgslkjgsl (saat bir valla aklıma ilk geleni yazdım idare et)
Alar çok büyük bir ses bombasının üzerinde çalışıyorlardı ama sesin yayılabileceği ve teknolojisi çok gelmişmemiş yani feda edilebilir bir gezegen arıyorlardı. dünyaya geldiler ve askerleri, iş gücünü ve bombayı hazırlamaya başladılar.
ayrıca B grubu uzaylıların hiç konuşmadan ses çıkarmadan insan öldürmesinin nedeni de bu. ses sevmiyolar kardeşim.

Bu bilgiyi broussarda ulaştırmak isteyen sidekick onları hiçbi yerde bulamıyo sonra katie'nin çocuklarını aramak için sınıra gittiğini hatırlıyo diyo ki bari oraya gideyim. onu da bulamayınca yılan snyder'ın yanına çıkıyor. savaştayız sonuçta insan ırkı birleşmeli duyar kasmayalım.

Snyder: yanlış ata oynadığını anlayan snyder "en azından koruma kalkanımız var" kafasıyla odasında oturuyor. Kızdan ses bombası fikrini öğrenince uzaya yollanacak uçdeğerlerle tekrar iletişime geçmeye karar veriyor.

A uzaylıları: uzman askerleri içine koydukları yumurtalar üst kısmında minik ses bombaları içeriyor ve yumurtalar da tek kişilik uzay gemileri. yumurta atar gibi herifleri atıp uzaylıların gemilerini yavaşlatmayı ve mini ses bombaları ile dikkat değıtmayı hedefliyorlar skljgsklgj yumurta atcaklar heheheh süper oldu he

B uzaylıları: bunlar Aların habire övündüğü vay efendim kağıttan hafif ama kurşun geçirmez esnek maddesini lazerleriyle yıpratabiliyolar. bunlar habire lazer atcak diğerleri de yumurta atcak

Snyder: yumurtaların yanına giderken yolda charlie ve gracie ile karşılaşıyo NOO DİYO no. wille bunu bidaha yapamam bu çocukları analarına sağ salim götürcem. alıyo bunları arabasına her yeri arıyo ama anasını bulamıyo. charlie diyo ki ben haklı isyanları olan bi ergen olarak anamın yanına dönmek istemiyorum zaten. gracie ile bana güvenli bi yer bulun. snyder belediye binasına bırakıyo bunları

Broussard: adaya neden gittiklerini unuttum ama bu fanficte 150 kişi seyit onbaşı gibi büyük ses bombasını mancınığa yerleştirip B uzaylılarına fırlatmaları lazım. ama broussard sezon birden bu yana hiçbir yaraya merhem olmadığı gibi hala düşmanın A olduğunu düşünüyo (tmm onlar da düşman ama Bler sesten etkileniyo öff kesin yapardı böyle bişey gerçek dizide olsa)

Will Bowman: çok yakışıklı ana karakter şanslı will yumurtayla uzaya yollanıyo ama karşı tarafa atılan ilk grup o değil. önceden atılan herkesin yandığını görüyor ve bi şekilde yumurtadan kaçıp uzay gemisinin bi tarafına saklanıyor.

Snyder: broussardı ikna etmek için elinde istihbaratla geliyor ama bu sahne broussard milattan önce kuşkucularından olduğu için 20 dk sürüyor.

SAVAŞ: A uzaylıları sadece kumaşlarına güvendikleri için çok büyük darbe alıyorlar ve ses bombasının atılması için insan yöneticileri arıyorlar ama kapı duvar herkes öldi. Will karışıklıktan yararlanp yumurtaya atlayıp tekrar dünyaya dönüyor çünkü i love josh holloway
Snyder son anda ses bombasını ateşletmeyi başarıyor ve ehehe nasıılsa yeniyoz şeklinde gevşeyen B uzaylıları yenilgiye uğruyor.
A uzaylıları kıymet bilmez it köpek olduğu için hemen kendi gezegenine dönüyor ve bize de post apocaliptic bir dünya kalıyor.

Wil: eve dönmeyi başaran will çocuklarını ve eşini arıyor. sonra gökyüzüne bakıyor savaş bitmiş dronelar gitmiş duvar kalkmış falan. charlie ve gravieyi görüyo o sırada ve aile kavuşması<3<<3<3<3

Snyder: ses bombasını ateşlettikten sonra broussardın başa bela olacağını anlayıp onu öldürüyor. işgalin bittiğini anlayıp yeni bir fırsat görüyor ve hemen belediye binasına geri dönüp hoparlörü eline alıyor ve zaten 3 şehri falan sağ çıkabilmiş amerikada şu ses yankılanıyor

YENİ DÜNYA DÜZENİNE HOŞGELDİNİZ. BEN LİDERİNİZ ALAN SNYDER

yuh inanılmaz eğlendim 5. sezon da yazmak istiyorum revalution gibi bişey olcak

anlamsızca okudum ve anlamsız bir şekildede tatmin oldum amk teşekkürler :D

sfdjslkdjf ne demek

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık