"ilgilenilmesi gerekenler; sadece hastalar değildir." -house m.d.

Containment tartışma forumu

Tüm Forumlar > Containment > Spoiler > Sakın OKUMA

yeni konu aç Spoiler > Sakın OKUMA

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Şimdi size bir spoiler vereyim. Alex'in arkadaşı Jake virüs'e maruz kaldı. Ve 6. bölümde tamamen hastalanacak. Alex'in sevgilisi Jana ise virüs üzerine çalışmaya başlayacak ve kaç kere başarısız olsa bile devam edecek ta kii 10.Bölüm'de ölene kadar. Alex ise iyice baltaları sıyıracak ve karanta bölgesinde her maruz kalanı öldürene kadar devam edecek. Sonrasında Sabine bakanlıktan olan sarışın kadın ise, bu virüsü yapanları bulacak ama ne oluyor biliyor musunuz? Virüsü geliştirmelerine yardım ediyor. Tedavi olmak yerine ve bütün ülkeye yayılmaya devam ediyor. Ta ki bağışıklılığı olan Elizabeth ile karşı karşıya kalana kadar. Elizabeth ise 9 10 yaşlarında bir kız çocuğu. Bu kızı ise jake buluyor. Ve iyice hastalandığı için Elizabeth yardım etmeye çalışıyor ve iyice orada işler sarpa sarpıyor. Her neyse, tedaviyi yapıyorlar ve milyonlarca insan ölse bile yaşayacak insanlar..

merak ediyorumda acaba dizinin senaryosunu sen*mi yazdın???:D niye söylüyörsün gelecek bölümlerde neler alacağını dizinin heyecanı kalmadı arkadaşım.

Söylemesine gerek yoktu dostum :D her şey zaten ortada biraz mantıklı yönden bakınca tabii ki.Fakat o sarışın kadın kısmı pek olmamış gibi.

Daha 1 bölüm var okumaya üşendim açıkçası 2. bölüm gelmiş falan daha 1 bölüm var ve ben 1. bölümü izledim ama hala kimin kim olduğunu karakterleri falan bilmiyorum pek akılda kalıcı bi dizi değil zaman öldürmek için izlenilebilir ama pekte öyle oha falan dedirticek bi dizi değil gibi adam daha 1. bölüm yayınlanmışken 5 6 sezonu yığmış vay arkadaşım geleceği falan görüyor heralde :D

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık