"korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda." -skins

Continuum tartışma forumu

yeni konu aç dizi nasıl ?

arkadaşlar dizi nasıl izlemem gerekir mi. şu aralar başlayacak güzel bi dizi arıyorum. ne diyosunuz ?

baslamalısın.orphan black ızlemedıysen once onu ızle derım

Çok güzel hemen başla pişman olmassın .

Arkadaşım öne ne tür dizlerden hoşlamdığını ve hangi dizileri seyrettiğini söyleseydin ,sana çok güzel diziler tavsiye ederdim.Fkat herkesin kesinlikle seyretmesi gereken dizi Breaking Bad'dir.

sengull, katılıyorum orphan black izle ilk önce. harika bir başyapıt

Bu dizi, Person of Interest ve Mr. Robot lie birlikte bilim kurgu alanında yapılmış son dizilerden gerçeğe en yakın olanı ve geleceğe dair ürpertici derecede ipuçları veren bir dizi. Günümüzün büyük şirketlerine önemli göndermeler de var. Monsanto gibi. Mr. Robot ve Person of Interest'te olduğu gibi George Orwell'in 1984'üne de sık sık göndermeler var. Umarım devamı gelir ve Dracula'nın bazı çıkar çevrelerini rahatsız edip yayından kaldırılması gibi olmaz sonu.

izlediğim en güzel dizilerden biriydi. aslında verdiği mesajlar çok güzel...ayrıca boş vakitlerinde atomu parçalıyormuşcasına yorum yapan arkadaşlar var onlar pek beğenmemiş. karakterlerde keskin bir iyi kötü sınırı yok spoiler içerebilir ama karşıt görüşteki kişilerin birleştiği noktalar bile oluyor. yani körü körüne kutuplaşan iyi grup kötü grup saçmalığı yok. bu dizinin bu kadar erken bitmesini hala anlamıyorum kaç sezondur devam eden ne diziler var...

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık