"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Coupling tartışma forumu

Tüm Forumlar > Coupling > Friends çakması mı?

yeni konu aç Friends çakması mı?

Hiç izlemedim duymadım ama, dost olan 3 bayan 3 erkek arkadaş kadrosu bana Friends'i hatırlattı. Friends dizisinden 6 sene sonra ortaya çıktığı için soruyorum. Farkları neler? İki diziyi de izleyenlere soruyorum Friends çakması mı?

Bende açıklamayı okuduğumda öyle zannettim. Ama alakası yok. Bu dizi çerezlik. Bİ Friends değil.

Alakası bile yok

Devamını yazamadan gönderdim. Friends genel bir kesime hitap ediyor bu diziyi herkes sevmeyebilir. Sonra çıktı evet ama her üç erkek üç kadın olan dizi friends çakması değildir herhalde himym için de aynısı denmişti ama o da apayrı bir efsanedir. Bu dizi de güzeldir vakit geçirmek için izlenebilir.

Friends'de konu sürekli farklıydı ama burda konu tek abi. Sex. Tüm espri ve muhabbetler onun üstünden dönüyo. Friends'i 2 kere izledim ve benzer hiçbir taraflarını görmüyorum bu diziyle 6 kişilik grup olmaları dışında.

Friends 'in çakmasını soruyorsan HIMYM -ki ben iki diziyi de severim. Bu diziye yeni başladım. Karakterler çok nadir yönlerle Friends karakterlerini yansıtıyor, konusu diğerlerinin aksine bir şeyde bağlı kalıyor "kadın-erkek ilişkisi, seks". Çakma değil ama esinlenmiş olabilir belki, arkadaş grubu ve belirli bir mekan gibisinden. Biliyorsunuz Friends de Central Perk Cafe, HIMYM da Mclaren's olması gerek. Burada da öyle bir durum söz konusu. Ama yinede "çakma" olduklarını düşünmüyorum. :')

Temel olarak hayatının ortalarında 6 arkadaş yani benzer gibi ama Friends gibi güzellik, iyilik, dostluk temalı bir dizi değil. Daha çok cinsel ve sosyal alanda kadın erkek ilişkileri. Tam muadilleri olmayacak ama Friends yerine Seinfeld yada Two and a Half Men gibi desek daha doğru olur.

Moffat'ın yazdığı bir dizi bu. Friends'e benim gözümde 10 basar. Jeff Murdock aforizmaları yeterlidir. Ayrıca burada kadın ve erkeklerin birlikte ve ayrı ayrı sosyalleşmeleri konu edilir. Friends severim ancak kesinlikle gözümde bir coupling değildir. Bu dizi top 3'üme girer, friends top 5'ime 5. sıradan girer.

Coupling'in çakma olduğunu düşünmüyorum. Shadaim!

Her şeye Friends çakması demeseniz ölürsünüz değil mi?

Coupling tam anlamıyla efsanedir gereksiz bölümü yoktur her dakika güldürür. Friends'de idare eder ama kalite bakımından Coupling'e rakip olamaz

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık