"ne zaman bir erkek yanlış bir şey yapmadım derse yanlış bir şey yapmıştır." -teen wolf

Criminal Minds tartışma forumu

yeni konu aç JJ Hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

JJ ilk sezondan beri favori karakterimdi. Ve biliyorsunuz ki ilk sezonda özellikle rolleri yok denecek kadar azdı, gerçi 2*07 ve sonrasıyla beraber arttırdılar ama... şu an 8. sezondayım ve ilk sezondaki kadar geri planda olmasa da hala diğerlerinin gölgesinde kalıyor... Ayrıca az az verilmiş olsa da Hotch&JJ ve Spencer&JJ dostlukları çok hoşuma gidiyor :D
Her neyse, demem o ki ilerleyen bölümlerde JJ karakterinin daha çok üzerine düşülüyor mu? Ya da ne bileyim dostlukları falan? Çünkü kimin başına kötü bir şey gelse JJ'e o kadar az sahne veriyorlar ki sanki kızın diğerleri kadar umrunda değilmiş gibi bir his yaratıyorlar.. Ayrıca diğerlerine fazla rol verdikleri bölümler genellikle ellerindeki bi davayla ilgilli falan oluyor, JJ'ye verdiklerinde ise hep aile hep aile.. Bu durum değişiyor mu acaba ilerde ya?

Dipnot: Sadece belli bir karaktere bağlanma gibi bi huyum var maalesef, ilk başlarda bi karakteri gözüme kestiririm ve tüm diziyi onun gözünden izlerim, onun kavgalı olduğu onu üzen kim varsa nefret ederim, geri planda kalmasına sebep olanları da sevmem falan kvnknqknfa o yüzden mazur görün sorumu :')

Dipnot2: Mesela o huyum yüzünden JJ dışında Hotch ve Reid'i seviyorum, diğer tüm karakterlere rol dağılımından fazla pay aldıkları bölümler gıcık oluyorum mesela :D Özellikle Prentiss geldiği ilk günden beri sinirimi bozuyıor he ne kadar herkes çok tatlı falan dese de mqmlvd

Dipnot3: Her neyse onu bunu bırakın da sizce ben normal miyim yaaa...

Bu arada ciddiye alın LÜTFEN çünkü cidden bu huyum sinirlerimi bozmaya başladı sağlıklı dizi izlememi engelliyor

NNA

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

İleride bu durumun değiştiği bölümler yer alacak yani en azından bana göre ve JJ'in ekip içindeki değeri ve ajanlık becerisini daha iyi aktarmaya başlayacaklar.Tam hatırlayamıyorum ama 9.sezondaydı büyük ihtimalle bahsettiğim bölümler.Umarım seni tatmin edebilir. Alışkanlığında gayet normal bence diziyi beimsemişsen bunu yaşayabilirsin yani normalsin ahgsgdg

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık