"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

Da Vinci's Demons tartışma forumu

Tüm Forumlar > Da Vinci's Demons > Book of Lives(Yapraklar Kitabı)

yeni konu aç Book of Lives(Yapraklar Kitabı)

Arkadaşlar birisi Yapraklar Kitabı hakkında biraz bilgi verebilirmi.3X4 te ve ilk sezonlarda çok bahsi geçti fakat hatırlayamadım.Kitabın içindekileri sadece Leonarda okuyabiliyor fakat kitabın içinde ne var.Yani sihirli bir kelimemi yoksa bi şifremi.Birisi açıklayabilirmi LÜTFEN ?

İşte Da Vinci ' yi üstün bir bilgeliğe ve niteliğe ulaştırabilcek içinde böyle hayatı ve yaşamı gibi felsefi yönleri kavramamıza yarayan kitap Ünite 1 .

Dizi o kadar çok ara verince dediğini hatırlamıyorum :):):

bir takım kutsal bilgiler içeren eski bir kitap. o kitabı bulmak için taa amerikaya gittiler öyle biraz bahsedilmiş bişey deil dizide.

The Book Of Leaves bu arada lives değil.

Kitabda Ak-47 yapımını gösteriyor kitabı bir ele geçirse devrim başlıcak birsürü imparatorluklar yıkılacak

BU KİTAP ŞİMDİ MİLLİ KÜTÜPHANEDE ARKADAŞLAR..

ARKADAŞLAR SAOLUN GEREK KALMADI.İLERKİ BÖLÜMLERİ İZLEDİM DAVİNCİ KIZ KARDEŞİYLE KİTAPTAN 1 SAYFA OKUYOLAR.KİTAPTA GÜÇLÜ SİLAH TASARIMLARI VAR AMA SADECE ÖZEL MEKANLARDA VE ÖZEL ZAMANLARDA OKUNUYOR.KIZ KARDEŞİYLE SİLAH YAPIYOLAR OKUDUKLARI SAYFADAN.ŞİMŞEK GÜCÜNÜ ALIP MERCEK SAYESİNDE SİLAH OLARAK KULLANIYOLAR.

KİTAPTA GÜÇLÜ SİLAH TASARIMLARI VAR.ÖZEL KİŞİLER OKUYABİLİYOR SADECE.DAVİNCİYLE KIZ KARDEŞİ BİRLİKTE OKUYOLAR SAYFAYI VE GÜÇLÜ BİR SİLAH YAPIYOLAR.BUADARA DA VİNCİNİN ANNESİNİN BOĞAZINI KESTİLER.BİDE ŞU ZENCİ Bİ ADAM VARDI CLARİESEYİ SİKEN ONUDA DAVİNCİ ÖLDÜRÜYOR.

wnom66 spolier diye bir buton var dimi kardeş ne işe yarıyor bi bak boşyere koymazlar o butuno oraya dizi sitelerinde sıkça gördüğümüz bu spoiler nedir yeniyormu içiliyormu hiçmi merak etmedin

heryere aynı şeyi yazıyorsun dostum, buna bi son versen iyi olur.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık