"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

Damien tartışma forumu

Tüm Forumlar > Damien > Garip Başlangıç

yeni konu aç Garip Başlangıç

Mesela senarist rottweiller yerine kurt seçebilirdi yada havuzda içerde kimse yokken ordan şey yükseliyo ve o adam o suya girip hiçbişey olmamış gibi ayrılıyo ? bazen öyle bi an geliyo ki ara sahneler girince şarkılar falan böyle şekilli şukullu insan o kadar bekleyip bi bok göremeyince öldür ulan şunu o kadar beklettin " diye tepki bile veriyo yani herşey tamam başrol senaryo aktörler konu falan herşey harika ama sanki aman boşverin şeytan varya izler bunlar nasılsa diyip kestirip atmışlar gibi bi his doğuruyo insanda :D

Tatlım sen arrow(unu) izlemeye devam et, damien dizisi içerisinde çekim hataları ya da olay döngüsü mantıksızlığı arama tamam mı? hade öptüm :))

Kardeşim arrow a ve flash a o kadar önyargıyla bakıyosunuz ki biri bişey dediği anda bütün heryerde yayılıyor anlamadığım şey şu arrow ve flash çocukların dizisiyse prison break the walking dead dexter teen wolf lucifer ve bi çok dizide çocuk dizisi oluyor öyle her duyduğunuzla gezmeyin birader 5 6 tane ufak çocuk izliyo diye ufak çocuk dizisi olmuyor

Hiçbişeyde hata aradığım yok sadece kurguda falanmı bişey var diye merak etmiştim tüm dizilerde olan tek sorun senin gibi cool olucağını , olduğunu düşünerek dizileri izleyen kitledir o kitle yüzünden diziler bok yoluna gidiyor kurtulun şu önyargılarınızdan ne kadar boktan insanlar var şu dünyada :D

kardeş rottweiller i senaristler seçmedi onların inancı bu yönde bana kalırsa o yüzden karışıklık olmasını istemediler

@riddck: Bence tamamen senarist seçimi. O köpekler cehennem köpeklerini simgeliyor. 76 yapım The Omen filminde ve Damien dizisind e Rott kullanıldı. Ama Tekrar yapımında köpekler Alman kurdu ile değiştirildi.

Hem cehennem köpeklerinin şekli bilinmiyor tamamen hayal ürünü seçilen şey :)

cehennem köpeği yok bilader sen ne konuşuyosun onların inançlarına göre olabilir bizde öyle bişe yok

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık