"ilgilenilmesi gerekenler; sadece hastalar değildir." -house m.d.

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > 2.sezon ne zaman başlayacak?

yeni konu aç 2.sezon ne zaman başlayacak?

Tamam adamlar bi sezonu verdi iyi hoş ama 2.sezon ne zaman?

Yapımcıların röportajına göre kesin değilmiş.Ama 2.sezon çıkma ihtimali var.Ama zaten Daredevil i The Defenders dizisinde görücez yine.

planlandığı gibi olması taraftarıyım ben. defenders grubunun bireyleri için tek sezonluk dizi. ardından grubun birleştiği bi dizi. defenders uzayabilir ama bireysel dizileri uzatmamak daha mantıklı gözüküyo şuan için bence.

Evet planlanan dizilere baktığımızda yakın zamanda Marvel's A.K.A. Jessica Jones ile devam edeceğiz. İkinci sezon ihtimali zayıf çünkü Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage dizilerinin aynı zaman diliminde geçeceği söyleniyor. Avengers'ın ilk filmindeki New York savaşı ile Agent Coulson'un Defenders'ı kurduğu ana kadarki zamanı kapsayacaklar ve daha sonra Defenders dizisinde tüm kahramanlarımızı beraber izleyeceğiz. Marvel Avengers'da başarılı olan formülü tv ye aktarma niyetinde, şu ana kadar da çok iyi gidiyor :)

umarım The Defenders beklentileri karşılar

Iron Fist'i de bekliyorum Luke Cage, Jessica Jones falan geç onları da Iron Fist iyi olur ya. Daredevil umarım fazla başarı gösterir de devam eder ne diyeyim. Grup oldukları bir dizi gerçekten bu kadar kişisel ve güzel olmaz eminim. Marvel'ın şu ana kadarki bütün Avengers çizgi filmleri sadece aksiyon odaklı oldu senaryo falan çöp keza Justice League de öyle dizide aksiyon falan daha da indirgenceğine göre daha kötü işler gelir. Bi' grup kahramanın duygusal bağlantısı gibi bi' şeyler izleyebiliriz yani.

Iron Fist'i de bekliyorum Luke Cage, Jessica Jones falan geç onları da Iron Fist iyi olur ya. Daredevil umarım fazla başarı gösterir de devam eder ne diyeyim. Grup oldukları bir dizi gerçekten bu kadar kişisel ve güzel olmaz eminim. Marvel'ın şu ana kadarki bütün Avengers çizgi filmleri sadece aksiyon odaklı oldu senaryo falan çöp keza Justice League de öyle dizide aksiyon falan daha da indirgenceğine göre daha kötü işler gelir. Bi' grup kahramanın duygusal bağlantısı gibi bi' şeyler izleyebiliriz yani.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık