"seninle olduğum zamanlar dışında hep yalnızdım." -spartacus

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > Daredevil Netflix tarafından iptal edildi

yeni konu aç Daredevil Netflix tarafından iptal edildi

Arkadaşlar az önce bir sitede okuduğuma göre Daredevil iptal edildi
kaynak: https://deadline.com/2018/11/daredevil-canceled-netflix-3-seasons-1202511521/

disney kendi yayin servisini acacak orada devam edebilir heralde daredevil luke cage iron fist etc.

disney nexflixin sohretinden yararlanip dizileri piyasaya surdu ve begenildi simdi geri cekip kendi yayin servisine getirerek insanlari cekmek istiyor olabilir. Sonucta yayin servisini actiklarinda netflixle yarisacaklar.

damn it

Beyonder umarım dediğin gibi olur böyle bir yapımın bitmesi gerçekten üzücü olur. Ayrıca 2 yıl bekledik bu sezon için şimdi iptal ettiklerini söylemeleri çok saçma

İzlenmesi de baya iyiydi diye biliyorum, vardır bir bildikleri yoksa sebebsiz neden kendi topuğuna sıksın

Harika sezon olmasına rağmen izleyici yarı yarıya düşmüş. Diğer diziler yüzünden Netflix ve Marvel'ın arası zaten kötüydü. Disney'in kendi platformunu açacak olması da bardağı taşırdı. Umarım Disney diziyi çocuk parkına döndürmez. Marvel filmleri gibi yapıp dizinin ağırlığını yok etmezler. Kötü bir Daredevil görmektense, hiç görememeyi tercih ederim.

Marvel Disney platformunda yayınlayacağı için Spider-Man ile Daredevil Team-up'ı görme ihtimalimiz artıyor, sevinsenize lan

punisher ve jessica jones da yeni sezonlarının ardından iptal edilecek, ama daredevil disneyden devam edecek

İyi olmuş artık b*k tadı verecekti.

Herkes iptal edilmeme ihtimalini konuşmuş ama kimse dizinin git gide uyuz ettiğini her bölüm sadece 10 dk aksiyon 40 dk dram olduğunu yazmamış ,bu sezon çok sıkıcıydı ,üstüne 40 yaşında dövüş sanatların da usta bir dövücünün (KAHRAMANIN) sürekli kimlik bunalımı geçirmesi ,hala ahlak ikilemi yaşaması (ki bu sezon sinirden üstümü başımı yırtacaktım) v.s gibi bunalım konular bayıyor artık ( BU SoN YAZDIĞIM bütün marvel karakterlerini kapsıyor ) Aksiyon izlemeye güya kahraman izlemeye geliyorsun sürekli buhran dram acıtasyon 40 yaşına gelmiş annem beni terk eti bla bla ;jesica dersen ayyaş sürekli bir kahramanlığı red etme ,bir sürü psikolojik sorun ,Luke dersen oda aynı bok ,fist de öyle 2 sezon geçti o kadar eğitim aldı yıllarca yetiştirildi hazırlandı ,taşıyamadı bir fist i kalktı başka sorunlu sevgilisine verdi ....ben bu zayıf karakterli kahramanları bu karakterleri yazan embesillerin iç dünyasına bağlıyorum .....demem o ki umarım hepsi yayından kalkar :D

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık