"+o kadar sıcak değil mi? bu herif sabah uyandığında beyazdı!" -prison break

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > Fanboy'lar ve fangirl'ler için;

yeni konu aç Fanboy'lar ve fangirl'ler için;

Bazı arkadaşlar hemen DC ile kıyaslayıp daha iyi demeye başlamışlar. İçinizde nasıl bir öfke var her fırsatta bi' şeyleri küçük düşürmeye çalışıyorsunuz. Adam sanki babasının şirketi gibi MARVEL'i veya DC'yi savunuyor. İkisini de aç izle işte niye böyle yapıyorsun. Tamam aynı tarzda olduğu için Arrow'la kıyaslayabilirsin de "DC'nin bütün dizilerini yerin dibine gömdü" diye bi yorum nedir ya? Lütfen fanlığınızı marvel gruplarında yapın bu siteye taşımayın.

bir diziye ya da herhan gibi bir şeye fan olmak nedir.. hayatlarında başka bir amaçları yok mu bu insanların.

Diziyi izledikten sonra Arrow çocuksu geliyor ve bunu büyük bir DC fanı olarak diyorum.

Sivri zeka arkadaşım bunun sebebi Arrow'un TV'de yayınlanıyor oluşu. Daredevil, Netflix' de internet üzerinden yayınlandığı için aksiyon sahnelerini bol tutmuşlar ve çekinmemişler. Bunun sebebi MARVEL veya DC oluşu değildir. Netflix yapsaydı Arrow'u aynı şeyi Arrow için derdin. Zaten tarz olarak DC daha karanlık bir temaya sahiptir.

Bu arada bende DC'yi daha çok severim ve burada Arrow'u savunmuyorum. Dizi ilk başlarda güzeldi ancak Flash'dan sonra bozmaya başladı.

Çizgi romanlarda .DC evreni daha karanlıktır. Marvel ise biraz daha cıvıl cıvıl hem kahraman bolluğundan hemde bir sürü evreni olduğundan. Ama Dara Devil ve Punisher bence DC ye layık kahramanlar ikisindeki karanlık ortamı DC evrenine çok bağdaştırıyorum. DC nin yaptığı dizileri de başarısız buluyorum ve takip etmeyi de bıraktım . süper kahraman dizisi olarak izlediğim en iyi dizi Dare Devil oldu. Marvel dizi ve sinema işlerini çok iyi biliyor. Ha bu konuşmamdan Marvel veya DC Fanı olduğumu çıkarmamalısın yorum yapmak ve eleştirmekte özgürüz. Problem yok :)

Çizgi romanlarda .DC evreni daha karanlıktır. Marvel ise biraz daha cıvıl cıvıl hem kahraman bolluğundan hemde bir sürü evreni olduğundan. Ama Dara Devil ve Punisher bence DC ye layık kahramanlar ikisindeki karanlık ortamı DC evrenine çok bağdaştırıyorum. DC nin yaptığı dizileri de başarısız buluyorum ve takip etmeyi de bıraktım . süper kahraman dizisi olarak izlediğim en iyi dizi Dare Devil oldu. Marvel dizi ve sinema işlerini çok iyi biliyor. Ha bu konuşmamdan Marvel veya DC Fanı olduğumu çıkarmamalısın yorum yapmak ve eleştirmekte özgürüz. Problem yok :)

Dc dizi yapmayı bilseydi zaten Gothamda batmani gorurduk ama salaklarin batmani diziye uyarlamaya kici yemiyor DC MARVEL dedimi insan superhero gormek istiyor villain gormek istiyor biz ne goruyoz elinde tabanca kosturan normal adamlar Fan diyorsunuzda DC DE MARVEL DA buyuk harflerle yazilmayi hak eden sirketler hem kimsenin fanligi onu bunu elestirmesine karisamazsinizki kardesim yorum kismi bosuna yapilmamis okumak veya okumamak sana kalmis bence yanlis anlama sakın ozgur ulke zaten admin yanlis birsey gorse basar bani siler yorumu yani.

Yorum yapılmasına bir şey demiyorum, diyemem. Ama bazı kişiler yorum kısmını ilk başta verdiğim örnekteki gibi yanlış kullanıyor.

Bu arada Gotham en iyi DC dizilerinden biri bence saçmalamaya gerek yok. Dizinin olayı zaten Batman'den önceki Gotham'ı ve Batman'nin dostlarını- düşmanlarını anlatmak. Kıçı yememekle bi alakası yok.

O zaman sana Game of Thrones ve Walking Dead diyorum. Televizyondalar diyorum.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık