"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > Jason Statham Ve Tom Hardy

yeni konu aç Jason Statham Ve Tom Hardy

Evet gençler daredevil 2.Sezonu'nu olacak Marvel ve Netflix bu kadar ilgiden sonra 2.sezonu çekeceğini açıkladı gerçekten muhteşem.

Mad Max: Fury Road izlediniz mi bilmem fakat Tom Hardy gerçekten hakkını vermiş harika bi filmdi nese konumuz bu değil Tom hardy abimiz ''ben punisher oynamak istiyorum''demiş ve Charlie Fox abimizde durur mu hemen yapıştırmış''bende punisher dizide gelsin isterim''yani anlayacağınız Tom hardy Daredevil'de Punisher karakterini oynayacak hayırlısıyla.Durun daha bitmedi nereye gidiyonuz Jason statham gibi karakteri daredevil'de görmek istermisiniz bunu bi soruyum diyecektim sonra dur sadık salak mısın böyle soru mu olur tabikide herkes ister Jason olum bu adam karizmanın tanrısı gibi bişey dövüşlerini söylemeye gerek yok bile hele böyle bi dizide dövüş sahneleri konusunda bütün dizilerden daha müthiş olmasıda Jason Statham'da olursa bal dök yala resmen.Geldik konumuza jason abimiz ne yapmış biliyor musunuz ? Marvel ile bi görüşmeye gitmiş peki ne için ? Tabikide Daredevil için hemde hangi karakter derseniz ? Bullseye ! Off şimdiden müthiş heyecan yaptım Allam inanamıyorum Jason Statham kötü karakter olacak hemde böyle bi dizide biri beni öldürsün pardon öldürmesin olum manyak mısınız böyle bi dizide böyle bi karaktere böyle bi oyuncu ! İnanılmaz bi olay ama durun daha anlaşma yapılmamış ama inşallah yapılır yapılmalı yapılacak ulan o anlaşma :D

Sakinim gelerim sorularıma ?

Daredevil 2.Sezonu aldı hakketti mi ? tabikide hakketti ve gelecek sene 2.sezonu göreceğiz Teşekkürler Netflix.

Ha pardon soruları sormayı unuttum.Jason Statham böyle bi diziye yakışır mı (Soruya bak çok saçma) Sizce Bullseye gibi efsane gönlümüzde taht kurmuş bi karakteri oynayabilir mi ?(Çok saçmaladın sadık çok)
Ve gelerim diğer soruya Tom Hardy ve punisher karakteri of elim ayağım titredi tüylerim diken diken oldu.Sakinim sizce Tom Hardy punisher karakterine uygun bi isim mi ?(Saçma sorularda mastır yaptım teşekkürler kendim) Tom hardy diyorum başarılı olur mu ? diyorum ve 2.Sezonla ilgili söyleyeceğim tek şey M-U-H-T-E-Ş-E-M bi sezon bizi bekliyor.Hemen 2016'ya atlayabiliyoz mu ? Of bekle anam bekle.

Jason Statham herhangi bir dizide oynamaz sanmıyorum

aynen j.statham dizide oynamaz

Tom Hardy efsane sesiyle efsane olur

Punisher'ı Jon Berthal (yanlış yazmış olabilirim) oynayacak kesinleşti

Evet ya tom hardy-jason yalan oldu nese jon bize yeterli twd'den sonra özlemiştik :D

jason herhangi bir dizide oynar mı oynamaz mı bilmiyorum ama hayali bile güzel :d eyvallah sadık kardeş :d

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık