"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

Dark tartışma forumu

Tüm Forumlar > Dark > Dark Dizisi Hakkında

yeni konu aç Dark Dizisi Hakkında

Stranger Things'den daha sağlam bir olay örgüsüne sahip. İlk defa bir Alman bilimkurgu dizisi izledim ve aşırı beğendim. Dizide Winden adlı kasabanın yakınlarına bulunan bir mağarada kara delikler sayesinde zamanda 33 yıllık bir yolculuk yapmak mümkündür. 2019 - 1986 ve 1953 yıllarını konu alan dizide ilk 4 bölüm dizinin temellendirilmesi için biraz daha zorlayıcı gidiyor ancak son 6 bölümde resmen nefes aldırmadan devam ediyor.

spoiler pleasee

kes lan

Hayatımın spoilerlarından birini sayende yedim. Allah belanı versin

ohhhh ilk bölümleri izleyip kavradım yoksa bende spoiler yiyordum

stranger thingsle aynı kefeye koymayın ben de ilkte öyle başladım da vizyonun tavan yaptığı bi dizi

Spoiler demişsiniz de adam orada güzel ve spoilersız açıklama yapmış kendisine teşekkürlerimi sunuyorum zaten çevremdekiler başlamamı önerdiği için abonolerimde var dizi, arkadaş sayesinde dahada başlayasım geldi özellikle 2 gün önce stranger thingse başlamam ve bitirmemden sonra

Dark güzel dizi ama kısa olmasından ötürü stranger things le aynı kefeye konulmaz dark bizi boşlukda bırakdı anasını satıyım kim bilir ne zaman çıkıcak 2.sezon

Çekimler başlandı

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık