"kusura bakma seni mükemmelliğimin sesi yüzünden duyamıyorum." -how i met your mother

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

yeni konu aç 4. Bölüm Altyazısı

Dizilab 4. bölümün yayınlaması sürpriz oldu ama altyazısı yok. Altyazı ne zaman gelir cuma günü mü yoksa gün içinde mi?

Hade be abi nerde şu alt yazı, yükledin bari alt yazıyı ekleyin ya.

Bölüm daha resmi olarak yayınlanmadığından kaynak altyazı da yoktur. Bu yüzden her şeyi kendileri ayarlamaları gerekir bu da çok zor, yani sadece İngilizce bilip çevirmekten daha fazlasını gerektiriyor.

Abi ya temelli geç gelsin ama alt yazıyla gelsin ya da erken geliyorsa alt yazı ekleyip yüklesinler.. Hem geç geliyor bazı bölümler hem de geç koyuluyor alt yazı. Bu dizi için geçerli değil henüz neyse ki

zaten bölüm yayınlanana kadar kaynak altyazı gelmeyecektir, artık dinleyip çevirirler

ingilizce altyazısı gelmiş,geceye doğru da türkçesi gelir diye düşünüyorum

HALA GELMDEDİ YAPCAKSANIZ ADAM GİBİ YAPIN Bİ BOKU BECEREMİYORSUNUZ LAO

Lan malmısınız ya ZATEN YENİ BÖLÜM BUGÜN DEĞİL CUMA GELECEKTİ BUGÜN KOYDUKLARINA ŞÜKREDİN.AMK CAHİLLERİ MADEM ÇOK İSTİYOSUNUZ GİDİN İNGİLİZCE ÖĞRENİN ÖYLE İZLEYİN

Tamam Reiz sakin ol sen.

hepinizin ağzına sıçarım aq adamlar cuma günü gelmesi gerektiği halde bugün indirmişler sövmeyin kimseye söverim size yrramın başlarına bak hele bi boku beceremiyonuz yazan arkadaşa söylüyorum amcık beyinli kodummu otuttururum bi boku beceremeselerdi dizinin normal zamanından da geç inte. koyarlardı sikikk beyinli

adamlara laf atacağınıza gidip ingilizce öğrenin amk

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık