"kusura bakma seni mükemmelliğimin sesi yüzünden duyamıyorum." -how i met your mother

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > DCs Legends of Tomorrow > arrow,flash bağlantısı

yeni konu aç arrow,flash bağlantısı

ben hiçbirini izlemiyorum da bi sorum var bu 3 dizi nasıl bağlantılı illa 3ünüde izlememiz mi lazım yoksa gerek yok mu ne gibi bi bağlantı var?

Arrow dizisini izlerken birden The Flash ortaya çıkınca kim bu insanlar dememek adına The Flash izlenmeli bence ya da tersi durumda Arrow izlenmeli. DC's Legends of Tomorrow dizisini anlamak için The Flash ve Arrow izlenmeli yoksa bu adam nereden çıktı bu kız kim ya gibi karmaşalar yaşanabilir. Ayrıca geçmişe dönük konuşmalar geçecektir bu yüzden eksik yerler olacaktır. "Dizi sarmadı" dememek adına 3 dizi de takip edilmeli.

Öncelikle Arrow'un ilk iki sezonu izlenip daha sonrasında Bir Böşüm Flash Bir bölüm Arrow izlenerek Flash'ın ilk sezonunu ve Arrow'un 3. sezonu izlenmelidir.
Daha sonra isteğe bağlı olunarak Vixen adlı mini çizgi dizi izlenebilir zira stephen amell ve grant gustin bizzat arrow ve flash'a ses veriyor ayrıca dizilerden cisco ve felicity'yi de animasyon da görmek mümkün.
Şimdi ise Salı günü Flash Çarşamba gibi de Arrow başlıyor. 2016 Ocak gibi de Legend's of Tomorrow başlayacak yani yaklaşık olarak Arrow ve Flash'da 10. bölüm'e denk geliyor.

anladım teşekkürler

geç olacak ama düşünenler için bence izlemenize gerek yok boşuna Iris ve Laurel uyuzunu görüp sinirinizi bozmayın karakterlerin geçmişi o kadarda önemli değil

Arrow ve Flashı izlemeden başlama derim. İzlerken bazı şeyleri anlamazsın kafanda soru işaretleri olur. Zaten izlenmeye değer diziler

Zorunda degilsin gibi ilk bölümden yola cikarak ama gelecek bölümler de diger karakterlere ve yasanan olaylara gönderiler yapilirsa anlamak ve sikimamak icin izlenmeli -ayrica ilk bunu izlersen bir sürü spoiler alirsin söyleyeyim-
ve en azindan flash sezon 2 bölüm 8 ve arrow sezon 4 bölüm 8 izlenmeli vandal savage karakterinin ilk ciktigi ve tanitildigi crossover bölümü

Başka yerlere kendim hazırladığım yorumdan ;

Bu dizide bulunan her karakter DC Comics yani DC çizgi roman firmasında önemli yerlere sahiplere az çok.Hawkman ve Hawkgirl mesela arada Justice League'ye yardımcı olan karakterler.Firestorm çok eski karakterlerden.Captain Cold , Flash'ın ilk ortaya çıktığından beri villaini yani düşmanı olan bir karakter.

Bu karakterler dizilerde o kadar önemli gözükmese de evren de yerleri var ancak diziler de bu karakterlerin önemini şu an gösteremiyorlar.Bu sebeple onları tanıtmak için bir yan dizi oluşturulmuş.Rip Hunter gibi bir karakter önemli bir karakterdir ki zaten eklemişler.

Hawkman ve Hawkgirl zaten diziden anlayacağınız üzere DC'nin en önemli karakterlerinden.Vandal Savage ile kavgaları , insanlık tarihine etki etmeleri , reenkarne olup durmaları...Bunlar bir çok etkileri DC Evreni'ninde.

Firestorm zaten dizide gücü yansıtılmayan bir karakter.Normalde aşırı hızda uçma gibi yetenekleri de bulunmakta.Tahminimce bu gibi yetenekleri dizide geliştirecekler.

Captain Cold ve Heatwawe , Flash ilk ortaya çıktığında Captain Boomerang , Mirror Master gibi karakterler ile beraber Flash'ın Sinister Six'i gibi oldular.Sinister Six'i de bilmeyenler için açıklayayım : Marvel'de karakter olan Spider-Man'in en önemli 6 düşmanının yani Doctor Octopus , Electro , Vulture , Kraven , Sandman , Mysterio'nun oluşturduğu gruptur.

Sara Lance , White Canary olarak geçer.Bu karakter de Green Arrow'un çizgi romanlarında önemli bir karakterdir.

.
.
.

Bu karakterlerin originleri yani oluşma hikayeleri bu dizide bulunmuyor.Diğer dizileri izlemeden anlama şansın bulunmamakta bu nedenle izlemeni önermekteyim.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık