"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > DCs Legends of Tomorrow > Dizide Superman'e gönderme

yeni konu aç Dizide Superman'e gönderme

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Rip Hunter 3. bölüm 03:20 dakikasında " Çelik Adam(Superman)'ın öldüğünü gördüm. " diyor.Sizce bir kaç yıl sonra Superman'i tekrardan dizi evreninde görebilir miyiz? ( Supergirl dizisi haricinde )

Onu zaten fragmanda da söylemişti. "Çelik adamın öldüğünü, Kara Şovalye'nin Düşüşünü gördüm" demişti aynı zamanda Batman de var.

Kara Şovalye'yi duymamıştım, aynen oda var :O

dc , superman batman gibi karakterlerini dizi evrenine asla ve asla sokmaz bu saatten sonra. marka değerini tehlikeye atmaktır özellikle batman i diziye koymak

DC Superman ve Batman gibi önemli silahlarını dizilerde oynatmaz kardeşim MARVEL daşşakmı geçsin sonra adamlarla ? Mantık lütfen.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bunun filmi de olabilir

Onları diziye sokmaz ama bunları filme sokmayacağını nerden biliyorsunuz? İlerdeki dc filmlerinde ufak göndermeler yaparlar bence dizilerine. Marvel bu işi çok iyi yapıyor

Arkadaşlar DC dizi evrenini film evreniyle bağdaştıramıyor.Gönderme yaparlar ama Marvel'ın yaptığını yapamaz. Nedenmi? 1- Bununla ilgili bir yazı okumuştum 2- Dizide Flash'ı oynayan kişi Grant Gustin fakat 2018'deki filmde Flash'ı Ezra Miller oynayacak.

Bence hiç belli olmaz herhangi bir kahramanı diziyede filmede sokabilirler zaten dc bolca film çekmeye başladı batman vs superman , adalet birliği , the flash vb.

eğer film yaparlarsa farklı oyuncular oynayabilir çünkü batman ve süperman adaletin şafağı filminde son sahnede muhtemelen kesin değil flashı göstercekler 2017 yılınde justice league part 1 olcak ve flash rolünü ezra miller
oynayack

bucky arkadaşımız haklı yani

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık