"İnsanlar güce saygı duyar, dürüstlüğe değil.” - Frank Underwood

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

yeni konu aç izlemeli miyim

acaba diğer dizileri izlemeden başlayabilir miyim alakaları var mı ? arrow falan izlemedim ?

hayır yok bence izlemelisin sadece the flaşla alakası var birazcık o kadar

şimsi arkadaşım arrow ve the flash ın birbine bağlı olduğu kadar karakterlenin toplandığı dizilerle pek bi bağlantısı yok fakat son bölümde gördük ki ara sıra diğer dizilerle bi bağlantı kurulacak ve senin aklın karışacak yada anlamayacaksın ne alaka bu ne şimdi falan diyeceksin artık öbür dizileri izlemek senin kararın
ilk tanıtım bölümünde karakterleri eski dizilerini görevlerini kişiliklerini anlatackalar zaten onu izledilten sonra sende bazı arkadaşlar gibi ee niye arrow yok flash ne zaman gelecek diye soylenme

Dcnin kötülerinin iyilerinin toplandığı bi dizi karmaşık bişey konu vandal savage falan spoiler vermiyim ama ben şahsen arrowu ve the flash ı izlediğimden dolayı herşey daha mantıklı geliyo mesela arrowla ilgili falan bişey olsa hiç izlemeyen biri anlamaz tavsiyem arrow u izlemelisin ama bu dizi için değil yani arrow bu diziden daha bile güzel

Bana çocuklar için yapılmış dizi gibi geldi. Flash ve Arrow gibi çocuksu diziler bunlar

Asıl önemli olan flash ama seksi sara için arrow izle süper dizi arrow

Flash ve arrow çocuk dizisi değil sadece ergenlerin ve ufak çocukların cool olucam diye işgal ettiği diziler eğer bunlar çocuk dizileriyse breaking bad prison break hannibal the walking dead gibi dizilerde çocuk dizileri ? çok önyargılısınız kardeşim dizi güzel kurgusu senaryosu harika tek sorunu effektlerinin biraz kalitesiz olması onunda sorun olucağını sanmıyorum.

izlemeden izleyemezsin izle yani dhuıvhfrsı

arrow ve flashı izlemeden izlersen anlamakta biraz zorluk çekebilirsin.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık