"en başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur." -house m.d.

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > DCs Legends of Tomorrow > Neden Arowla Flash yok?

yeni konu aç Neden Arowla Flash yok?

Söyleyin ya

onlar sonradan gelcekler sanırım

bak mesela legends of tomorrowdaki kahramanlar flash ve arrowda yan rollerde oynamışlardı. aynı hesap flash ve green arrowda bazı bölümlerde gelicek . yan oyuncu olarak

flash ve arrow olamaz. çünkü onlar zamana doğrudan etki ediyor. buradaki kahramanlarsa varmış yokmuş o kadar önemi olmayan kişiler. yani zamanın akışına etkileri çok yok

atom justice leuge üyesi ve baya önemli

fragmanında arrow da YOK MUYDU

Olum beceremeyince bunlar Arrow el atacak işe Flashda yardım eder :)

Bence buraya gelmeleri o kadar mantıklı olmaz. Bu adamlar belli bir nedenden dolayı çekiyolar bu diziyi sonuçta yan karakterlere yoğunlaşıp arrow flash izleyicilerine yeni bişey sunmaya çalışıyolar. Belki reyting için getirirler oda saçma olur artık.

yahu bu ne mantıksız bi soru tanıtım bölümünü izlerken nasıl izlediniz anlamıyorum bu dizideki karakterlerin nereden doğduğunu ve gelişimlerini anlatan bi videoydu tanıtım videosu siz nerden arrow ve flash da bu dizide olacak izlenimine kapıldınız o nasıl bi mantıksızlık gerçekten anlamıyorum konuk oyuncu tabiki olabilirler ama dizinin ana karakterleri kesinlikle değiller

Arrow la Flash gelse de 1-2 bölmlük konuk oyuncu olarak gelir, zaten bu dizi arka planda kalıp çok gözükmeyen karakterleri bir arya getirerek güzel beri seri yapmak için oluşturulmuş

Adamlar zaten Arrow la Flashın yapımcısı.Garanti olan 2 dizileri varken o dizileri iptal edip o oturmuş karakterleri buraya tekrardan koyarlar mı Allah aşkına soruyu soran beyne hayran kaldım...Azıcık düşünmek lazım

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık