"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

DCs Legends of Tomorrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > DCs Legends of Tomorrow > Rip'e gelen gizli mesajla ilgili bir teorim var

yeni konu aç Rip'e gelen gizli mesajla ilgili bir teorim var

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bildiğimiz kadarıyla Rip'e gelecekti Flash'tan bir mesaj geldi ve Firestorm ikilisi takımdan gizli tutuyor. Gelecekteki Flash'ın Adalet Takımı kurucularından olduğunu ve Rip'i tanıdığını var sayarsak. Ayrıca Flash Gideon'u yarattıysa durum şöyle olabilir. Flash gelecekten Rip'in zamanına atladı ve Rip'e takım kurup olacak bazı olayları olmasını engellemesi için bir takım kurmasını söyledi. Zaten Arrow ve Flash ekibini bu kadar iyi tanıyan ya Oliver ya da Barry olabilir bence. Sonra Rip'e yardımcı olması için Gideon'u gemisine yükledi ki Gideon'un sadece Rip'in gemisinde bulduğunu biliyoruz. Rip de bu fikri Time Masters'a sundu, takımı toplamak için zamanda yolculuğa çıktı ve hikayemiz böylece başladı. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

Teorin bana mantıklı geldi ama şöyle bir sıkıntı var ,Rip eşini ve oğlunu kaybettiği için Vandal Savage ' dan intikam almak için ekibi kurdu hatta yalan söyledi gelecekte efsaneleriniz falan sonra herkes her şeyi öğrendi ve Rip'e yardım etti hem zamanı Vandal dan korudular hemde Rip intikamını aldı ve ayrıca Rip 2x1 de Ekibin başına bir şeyler geleceğini biliyordu ve bu yüzden takımdan ayrıldı Steel herkesi buldu Rip dışında bu da benim fikrim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

teoriler güzel bende @aselintt e katılıyorum ama diğer zaman gemilerindede gideon gibileri var bence flash geleceğe gitti ve zaman efendileri ile karşılaştı o sırada gideon u yapmış olabilir

bence baryy gelecektede rahat durmayıp başka bi zaman felaketi olusturdu :D

o değil de arkadaşlar bu dizi de rip'in yeri farklıydı yani ne bileyim tadı tuzu gibi şimdi kaptan sara olması ne bileyim diziyi küçük düşürdü gibi sizce?

@raypalmer aynen katılıyorum :d LKANFŞSNFIPERNGPIERG

barry future flash olucak bence

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık