"yalanlar, birilerinin gerçeklerle kirlettiği güzel hikâyelerdir." -how i met your mother

Dexter tartışma forumu

Tüm Forumlar > Dexter > prison break gibi sarar mı?

yeni konu aç prison break gibi sarar mı?

başlamalı mıyım?

Ya arkadaş,her forumda aynı b.k.Her izleyicinin seyir zevki ve tercihleri farklı olabilir.Prison Break gibi sarar mı ne mk,ben iki diziyi de izledim ve iki dizide birbirinden güzel,şu saçma soruları sorcağınıza iki araştırın da biz de rahat edelim

prison break gibi bir şey bekliyorsan zaten hiç başlama hem beklentini karşılamaz hayal kırıklığı yaşarsın hem de zaten prison break'le bir bağlantısı yok bu dizinin. o kalitede diyorsan ilk dediğim geçerli çünkü ben prison break'ten sonra izlemiştim ilk sezonu zor bitirdim diğer sezonlara daha kötü diyorlar sen düşün

Şimdiye kadar ki en efsane dizidir. 2 kere bitirdim.

Beni tek sıkan dizide 3.sezon. 4. sezon ve sonrası aşırı mükemmel.

Prison Break'ın overrated olduğunu düşündüğümüzde Dexter'a başlamamış olman hakkında bilgi sahibi olmaman komik

Kesinlikle başlamalısın Prison Break nasıldır bilmem ama bu dizi seni de katil eder

bak şimdi zevkler ve renkler farklıdır.ama ikisini de izledim ve prison break daha iyi

adam prison break e overrated demiş pfdjkşldaljşkfla

Prison Break da güzel dizi ama o kadar dizi izlemiş biri olarak benim en sevdiğim dizi Dexter dır. Buna Breaking Bad, Game Of Thrones, The Walking Dead gibi efsane olmuş diziler de dahil.

alanında çok farklı diziler. bana göre ikiside efsanedir. dexter son sezon hariç müthişti her sezon finalinde vay amk diyerek bitiriyordum ben mesela. ama başlamalısın bence. alanında çok başarılı bir dizidir dexter :)

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık