"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

dizilab. tartışma forumu

Tüm Forumlar > dizilab. > ara sıra hesaba girip eski yorumlarımı okuyorum

yeni konu aç ara sıra hesaba girip eski yorumlarımı okuyorum

ulan bazen 2 yılda bazen yılda bir gelip hesabıma girip yorumlarımı falan okuyorum neler neler yazmısım diye gülmekten kırılıyorum :D shamelessı 8 sezon izlemisim bana soranlara 3 sezon izledim falan diyordum en son :DD şaka gibi ya yıllar nasıl da geçiyor hayat akmış gitmiş resmen. Neyse good old days......

cidden bu site tam bir nostalji noktası ya hhasklfsakg ben de aklıma geldikce gelip yorumlarımı okuyorum

ayy gerçekten 7yıl önce açmışım hesabımı arada girip okurum yorumları falan. bu sitenin aktif olduğu dönemlere geri dönebilsek keşke...

wow benimde 7 sene olmuş

neden gördüğüm herkes 7 sene önce gözüküyor ya çok garip

yalnız değilmişim

Gerçekten öyle... Netflix bile dizilab tadını veremiyor... Bambaşka bir site. Hele bir ara sohbet forumu açılmıştı. Ne günlerdi be...

Siteyi kullanın 3 5 kişi kalmışız be ne günlerdi. İzleyip izledim diye işaretledigim bölümler bile silinmiş. En son yorumlar hep 5 senelik. Aqlatti dizilab, Netflix Disney+ ne varsa hiçbiri su tadı veremiyor

9 yıl önceki hesabıma bugün girdim niye girdim nası aklıma geldi buraya gelmek bilmiyorum ama eskiden ne güzel bir yerdi

ABT

benim de nerden aklıma geldiyse bir gireyim dedim ama ne hesabın adını ne şifresini hatırlıyordum :D hatırladığım kadarıyla girdim tuttu, geçmiş yorumlarımı beğenenler falan olmuş nostalji yaşadım :D 9 yıl önce hesabı açmışım, tutmuş bir sürü yorumum varmış meğer :D

Yalnız değilmişim :)) yıllar önce ne izlemişim ne demişim gelip bakıyorum bazen. Dizilab'ın yeri ayrı oldu bende

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık