"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 1.Doktor kimdi ?

yeni konu aç 1.Doktor kimdi ?

1.Doktor Christopher Eccleston değil peki kim ? Lütfen açıklarmısınız bu diziye daha yeni başladım 2.sezon 11.bölüm deyim.Lütfen 1.Doktor kim söyleyin

Doctor Who'nun kocaman bir tarihi var ve ilk bölümü 1963 yılında çıktı diye biliyorum. İlk Doctor William Hartnell. Christopher Eccleston 9.Doctor. Zaten senin şu anda izlediğin bölümlerde modern serinin bölümleri. Olaylar biraz karışık gelebilir çok kafana takma zamanla her şey yerli yerine oturuyor zaten.

Cevabın için teşekkür ederim.

Normalde 1. Doktor William Hartnell .Christopher 9. Doktor fakat çoğu kişi modern seriden yani Christopher'ın olduğu seriden izlemeye başladığı için ilk doktoru o zannediyor fakat doğrusu William Hartnell'dir.

arkadaşların dediği gibi doctor who'nun 26 sezonluk bir geçmişi var o zamandan bu zamana kadar doktor 8 rejenerasyon geçirdi doktor modern seride 9. bedeni ile karşımıza çıkmakta.Klasik seriyi izliyeyim merak ediyorum diyorsan çokta kaçırdığın bir şey yok efektler filan çok kötü çoğu bölümü bulmak imkansız ws.

2 seriden oluşuyor DW Klasik ve modern seri. 2005'te 9.Doktor olan Christopher Eccleston ile başlayan seri modern seri ondan önceki 8 Doktor klasik serideydi.

Benim aklım 4.sezonlara doğru allak bullak olmuştu ama sonra her şey yerine oturdu.( Bil diye söylüyorum :))

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık