"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 10. Sezon Hakkında İpuçları

yeni konu aç 10. Sezon Hakkında İpuçları

10. sezonda Clara Oswald'ın oynamaması bekleniyor. Yeni bir companion'un gelmesi söz konusu. Hatta bu companion'un Ashildr olabileceğini düşünüyorlar. Ayrıca daha önce yazar kadrosunda bulunmayan 2 isim yazarlık yapacak 10. sezon bölümlerinde. Yani dizinin işleyişi ve yarattığı hissiyatta değişme olabilir belki. Moffat elbette ki işin içerisinde olacak ama bu 2 isme çok güveniyor. Peter Capaldi'nin de son sezonu olacak arkadaşlar.

Clara'nın gideceği ve Ashildr'ın geri dönmeyeceği kesinleşti zaten. Yol arkadaşı yeni birisi olacak.

aynen herkes Ashildr yeni companion olacak diye ümitlenmişti ancak Moffat kesin bir açıklama yaptı yeni companion yeni birisi olacak diye.
açıkcası 8.sezonun sonunda Doktorla Clara 9.sezonda nasıl olur diye fikir yürütebilmiştim e biraz da doğru çıktı ama şu anda hiçbir fikrim yok. :(

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ashildr'ın dönmesi zaten çok saçma olur ne kadar clara'nın 10. sezonda doktorla yollarının kesişmesini istesemde Clarayı tekrar görmekte saçma olur.Doctor who fan sayfasında yeni companion georgina haig olabiliceği hakkında birkaç bir şey gördüm.Kim olucaksa Clarayı aratmıcak birisinin olması gerektiğini düşnüyorum.Ne kadar Clarayı hatırlamasa da doktor içinde

Ashildr olmaması lazım. Bir kere bence sinir bozucu biri. Ayrıca ne kadar Clara'nın dönmesini (ve asla gitmemesini) istesemde böyle bir şey olamaz. Doctor'un Clara'yı unutmasına sevindim denebilir. Onu çok seviyordu hani David Rose'yi çok severdi ve 3. sezonun başında ''Rose bilirdi. O yapardı'' tarzı şeyler söylerdi ya ondan daha beter olurdu. Doctor'un devam etmesi için bu gerekliydi. Sadece bu dizide benim için iki kişinin yeri dolmayacak. Rose ve Clara. Kim olursa olsun onların yerini doldurmaz. Clara ve Rose öldüğünde yas tuttum da Martha gidince halay çekmiştim. Ayrıca Clara'nın yeri benim için çok çok özel çünkü David daha yeni gitmişti ve Matt gelmişiti açıkçası onu özlüyordum. Bir fotoğrafta Clara , Matt ve David'i aynı sahnede görmüştüm bu yüzden Clara gelince Rose ve David de gelcek diye sevinmiştim. İlginç ama mantıklı. O DEĞİLDE PETER GİTMESİN YA.

Peter'in 10. sezonunun son sezon olucağını söylüyorlar ama bencede gitmesin adama bayılıyorum

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık