"hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" -teen wolf

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 10. SEZON NE ZAMAN BASLIYACAK???

yeni konu aç 10. SEZON NE ZAMAN BASLIYACAK???

10. sezon cekimleri ve bölümleri na zaman basliycak bilgisi olan söyleyebilirmi? Bide yeni yol arkadaşının kim olacağını biliyorsanız yazarsanız cok sevinirim teşekkürler :)

Yeni sezon her zaman olduğu gibi Ağustos-Eylül aralığında gelicek. Son sezon finalini izlediysen Clara ve Ashildr Galliferey e doğru gitmişlerdi son sahnede de doktorun da oraya gittiğini gördük yani 1-2 bölümde Clarayla geçse ortalarda yeni arkdaşı belli olur

Doctor, Gallifrey'e gitmiyordu ayrıca Clara gelecek sezonda falan yok. Ayrıca Clara direkt Gallifrey'e gitmiyor. Yeni sezon senaryolarına daha başlanmadı bile ancak yine Eylül ayında başlar büyük ihtimalle. Yeni yol arkadaşı karakteri bile yazılmadığı için oyuncusu da belli değil tabii ki.

ya abi ozel bolum neydı oleya yorum yok ama inşallah 10. doctorumuz kurtarmıstır onu ole hatırlıyordum :D bence riveri kütüphaneye gönderdiğinde orda olmedı 10. doctor onu kurtardı

İlk olarak clarayı son görüşümüzdü ikinci olarak doktor kütüphanede bir nevi river'ı cennete gönderdi benzerlik olarak missy'nin oluşturduğu evrene rose'u gönderdiği paralel evrene benziyor aynı değil ama :D River'dan geriye sadece zihini kaldı Lucy filmini izleyenler demek istediğimi daha iyi anlar.10. sezon seçilecek yol arkadaşı Peter capaldinin son sezonu olması ws. tam bir muamma final havasında bir sezon bekliyorum ben şahsen

Doktor nasıl Gallifrey e gitmiyodu abi bölümün son 5 dakikasını bidaha izle

Doctor Gallifreye gitmiyordu

Yav he he amk

clara daha gelmez yeni bi yol arkadaşı görücez 10. sezonda ve büyük ihtimalle 10. sezon finalinde doctor değişcek

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık