"o farkında bile değil belki, ama onunla konuşunca mutlu oluyorum." -friends

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 5. sezon ve sonrası

yeni konu aç 5. sezon ve sonrası

İlk 4 sezonu zevkle izleyen biri olarak. 7. sezona gelince diziden bıkma noktasına geldim. Sabırlı bir izleyiciyimdir. Sırf 4-5 sezon sonra dizi güzel oluyor diye izlediğim diziler oldu. Doctor whoda 7.sezondan itibaren bir düzelme oluyor mu? Yoksa 5. sezon ve 6. sezon finali gibi dolu hattalar olan bölümler devam mı ediyor?

Mofat başyazarlığı bıraktığı için soruyorum bu soruyu. Direk yeni sezonu izlemeyi düşünüyorum ama ondan önce bu bölümü mutlaka izle çok şey kaçırırsın. Mofat arada sırada güzel bölüm yazıyor dediğiniz bölüm var mı?

Not=5. sezondan sonrasını seven izleyici cevap vermesin mümkünse, zevkimiz aynı değil, yanlış yönlendirme olmasın.

Maalesef 8,9 ve 10. sezonlar bence Doctor Who'nun en kötü üç sezonu. Tabi ki güzel bölümler de var fakat genel olarak güzel değil. Bu sezonları izlemezsen kaçıracağın en büyük şey Peter Capaldi gibi bir doctor izlememek olur ki o olmasa izlemek istemezdim sanırım.

Bu sezonlarda izlemen gereken bölümleri yazıyorum:
8. sezon: Listen
9. sezon: Heaven Sent (son üç sezonun en iyi bölümü belki de) The Husbands of River Song
10. sezon: World enough and time, the doctor falls

Bunlar haricinde çok da güzel bölümler yok bana göre. Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Başlamalı mıyım? (konu ile alakasız ama tavsiye verin)

Gallagherdem1 Son sezonları iyi olmayabilir ama kesinlikle izlemeye değer. Bilim kurgu, macera dizilerini seviyorsan başlamalısın.

valla bende bu 7. 8, sezonlara ve claraya moffat bırakacak zaten diye dayanıyorum. bende daha önce bende clara yüzünden bırakmıştım. 9. sezon genel olarak güzel bir sezon aslında en azından 'bilim kurgu' dizisi yapılmaya çalışılmış. ancak 9. sezonun finalinden nefret ettim. umarım 10. sezon clara olmadığı için biraz daha güzel olur.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık