"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 9 sezon son sezon mu olucak !?

yeni konu aç 9 sezon son sezon mu olucak !?

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi internette öyle gördüm

Yok kardeşim bu dizi bi 20 sene daha gider doktorun yeni jenerasyon döngüsü var ayrıca 10. sezon onayı aldı dizi

Bir time lord toplamda 13 defa rejenerasyon geçirebilir. Doktor 12. de yani bir sonraki doktorda final yapılacak yaklaşık 4 yıl sonra falan.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bir zaman lordu 13 defa rejenerasyon geçirebilir.
7. Sezonun sonunda;
Doktor 13.sünden sonra bir döngü daha yani 13 rejenerasyon daha kazandı.
Sıkılmazlarsa rahat 20 sene daha gider dizi.

dizi bitmiyoda büyük ihtimalle 10 sezonda moffat yok

" Bir time lord toplamda 13 defa rejenerasyon geçirebilir. Doktor 12. de yani bir sonraki doktorda final yapılacak yaklaşık 4 yıl sonra falan. " Yok kardeşim Zaman Lordlarının zaten 11 Kez Rejenarosyon geçirme hakkı var Doktor 13 Kez Rejenarasyon geçirdi fazladan hak verildi zaten İlki Savaş Doktur 2.cisi de Peter Capaldi'nin canlandırdığı günümüzdeki Doctor ama dizi de bu kurala dair birşey yok dizi hala rekor kırıyor ben bitirmezler yine birşey bulurlar diye düşünüyorum bence ortada Zaman Lordları yok ya cezasını veremeyecekler :D İdammış ya cezaları :D

hayır hiç biriniz bilmiyosunuz arkadaşlar doctor genlerinden dolayı sınırsız rejenerasyon hakkı kazandı

He dizi bitmesin o zaman amk

@onurgule nin söylediği mantıklı

Arkadaşlar bir zaman lordunun rejenerasyon hakkı 13 tür ve 11 Matt ile bu döngü dolmuştu (11 normal 1 savaş doktoru birde 10 un 4.sezon finalinde rejenerasyon enerjisini eline aktarması toplam 13 eder.) Ama 7.sezon noel özel bölümünde (The Time of the Doctor) Doktora zaman lordları tarafından yeni bir rejenerasyon döngüsü verildi.

Dizi 10. sezon onayını aldı. Yeni yazarlar karşımıza çıkacak. Yani konularda, işleyişlerde değişiklilkler söz konusu olacaktır. Yeni bir companion gelecek, Peter Capaldi'nin son sezonu olacak. Aslında yeni companion'un Ashildr olması bekleniyor

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık