"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

Doctor Who tartışma forumu

yeni konu aç Ashildr

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Acaba Ashildr belki de River olabilir mi? Çocuğu ilk kaçırdıklarında sonuçta doctor için bir düşman yetiştirdiklerinden Vikinglerin yanında daha güçlü büyüyebileceğini düşünmüş olabilirler. Bu bölümde de doctor Ashildr'ın bir melez olduğunu söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

oha çok mantıklı

Ama eğer River sa öldüğünde rejenerasyon geçirmesi gerekiyordu

Silentla birlikte çocuk yurdunda büyümemiş miydi, çocukluğunun bir kısmında orda olmasa bile river song olmadan önceki hayatı boyunca yalnız olduğunu anımsıyorum

River olamaz River ın çocukluğunu görmüştük hatta bi ara sokaktaydı dilenci bi adam da vardı.Bana kalırsa Ashildr hikayede şimdiye kadar çıkmadı.Benim asıl merak ettiğim diğer çipi kime verecek.Ayrıca yabancı bir forum sitesinden bunu gördüm

ASHILDR = A S I D R H L
H + L = 8 + 12 = 20 = T
ASHILDR = A S I D R T = TARDIS

Bunu yazan şahıs Tardis in içindeki canlı kısım ın Ashildr oldğunu söylemiş.
Ama bunu görünce aklıma geldi voyage of damned bölümünde (uzaydaki titanikli bölüm) Astrid vardı onun da harfleri Tardis i oluşturuyodu.

Eğer bugüne kadar hikayede çıkmış biriyse The End Of Time daki arkadaki bayanın kim olduğunu söylemediler.Dokturun annesiydi büyük ihtimalle.Ama eğer annesi melezse Doctor da melez demektir.Ama doktor bi ara Amy ye yarı insanım demişti yanlış hatırlamıyosam.

Ayrıca biraz araştırınca farkettim âss Tanrı demekmiş. Shilder de savaş Çevirince savaş tanrısı olabilir.Savaşla bu kadar uğraşan kadın düşününce aklıma Missy geliyo ama ölümsüz değildi The Master.

Son bir şey söylemek istiyorum çoğu kişi diğer çipi Captain Jack e verceğini söylüyor.Ama kaptanın ölümsüz olması rose sayesinde olmuştu.

Tek yapabiliceğimiz beklemek.:)

TheD0ct0r teorin çok sağlam.
bir tane de benden gelsin.
9x4'de o'donell doktorla ilgili bazı şeyler biliyordu. o sahnede savaş elçisi falan dedi. doktor onu bilmiyorum ve yakında öğrenirim dedi. ass tanrı shilder da savaşsa savaş elçisi gibi bir anlam kazanabilir.
çok uzun süre yaşayınca muhtemelen çok acılar görücektir ve onu bu duruma getiren kişi doktor olduğu için ona bir nefret besleyecektir.
bence kesinlikle river olamaz o hikaye yeterince karışık :D
the end of the time'daki kadının gizemi hala sürüyor. yani olailir
captan jack olmadığını da biliyoruz. bu kadar dgjlkdjfkls

404 ERROR NOT FOUND THE FILE 404 ERROR 404 404 KKJKJKJKKKKK (öldü) :D

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık