"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Başlıyayım Mı Sizce Diyenlere Gelsin :D

yeni konu aç Başlıyayım Mı Sizce Diyenlere Gelsin :D

Çoğunuz Diziye Başlamadan Önce Başlamalı Mıyım Diye Soruyorsunuz Bana Soracak Olursanız Hiç Durmadan Baslayın Özellikle BilimKurgu Ve Fantastik Türe Bayılıyor İseniz Hemen Bunu Okuduktan Sonra Başlayın :) Zaten Zamanda Yolculuğu Hiç Söylemiyorum Bile Kim Sevmez Ki O Yüzden Bence Hemen Başlayın İyi Seyirler

ben ilk 3 bölümünü izledim ama grafikler hoşuma gitmedi.Uzaylılar falan çok yapmacık duruyor.İzleyesim gelmedi

Dizi 2005 yılında çıkan bir dizi. Kanalı da BBC üstelik. O kanal günümüzde bile diğer kanallara oranla fakir bir kanal. 10 yaşında sadece tiplere bakan bir kişi iseniz zaten beğenmezsiniz diziyi. Doctor Who'yu Doctor Who yapan hikayeleridir. Açıkçası ben sadece Black Mirror'u gördüm hikaye olarak Doctor Who ile kıyaslanabilecek. Neyse, dediğim gibi yeni nesildenseniz beğenmemeniz normal diziyi. Ama yinede başlamak istiyorsanız biraz dişinizi sıkarsanız ilerde dizi çok daha güzelleşiyor tiplemeler bazında.

Sezzon ilerledikçe efektler de güzelleşiyor

Dizinin ne kadar efsane olduğunu bildiğim için ilk 3-4 bölüm kendimi zorlaya zorlaya izledim.Sonra bi baktım ki 10. bölümde ağlıyorum :D

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık