"hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" -teen wolf

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Ben de sorayım o zaman favori companion'ınız ?

yeni konu aç Ben de sorayım o zaman favori companion'ınız ?

Ben şuan 7.Sezondayım.Bana göre en harika companion Donna Noble'du. Kesinlikle en akıllı ve komik companion oydu. Oi! diye haykırışı falan harikaydı. En eğlenceli bölümler onun olduğu bölümlerdi.Evreni yok olmaktan kurtardı.Ama tüm anıları silindi.Yaptıklarının hiçbirini hatırlamaması,Doktoru hatırlamaması çok üzücüydü.Her zaman aklımda olacaksın.Doctor Donna'm benim :D

Ben aslında tüm companionları seviyorum -Clara hariç, ona hala alışamadım ve 9. sezondayım. Zaten yanılmıyorsam sezonun sonunda da gidecek ve tek sevmediğim companion olarak kalacak. Öyle olmasını istemezdim ama sevmeyi gerçekten denedim. Sevemedim bir türlü.- Her neyse. Benim favorim Amy ve Rory ikilisi (belki Amy'yi biraz daha çok seviyor olabilirim). Bence modern serideki en güçlü karakterlerdendiler.

Benim favorim Rose Tyler. Hele 10.doktorla mükemmeldiler. Ama Aptal Mickey'nin hakkını da yemeyeyim :D

Tabii ki Amy. Clara'yı da çok seviyorum ama 11.doktor ve Amy ayrıydı. 10. doktor ve Rose ise apayrı!!!!!!

Aslında hepsinin yeri ayrı. Her ne kadar Clara'yı 8. sezonda bir süreliğine boğmak istesem bile :) Ama modern dizideki ilk göz ağrım Rose.

martha amy :D bu iksii en sevmediğim clara olsa gerek doktora tokat atmasından doktorun rejenerasyon geçirdikten sonraki bölümdeki tavırlarıdnan olsa gerek :D

amy favorim olsada rose ilk göz ağrımız sonuçta bad wolf u unutmak mümkün değil

jackshephard1 kardeş 7.sezondaymışsın sanırım şunu söylemek istiyorum 8.sezona geçtiğin zaman 0.bölümü izlemeyi unutma çünkü dizilabda ekli değil izlersen görülsün zaman lodları hakkında ilginç bilgi zaman lordları ölmedi hepsi yaşıyor gezegen başka bir boyutta doktor bilene bilmiyor.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Kesinlikle Rose.İlk yoldaşımdı o,10.Doktor ile müthişlerdi,efsanelerdi.
Rose dan sonra Donna tabii ki o Donna yani sevmemek biraz imkansız bence :D
Burda Clara sevmeyen varmış ilginç tekim zannediyordum.Ya kız 50. Yıl da ağladı,HANİ SADECE AĞLADI YANI Bİ ÖZEL GÜÇ FALAN DA DEĞİL BİLDİĞİNİZ OTURDU AĞLADI DOKTORUM YAPMAZ DİYE,VE GALLIFREY I YANMAKTAN KURTARDI.Anlamadım Moffat çok mu sevdin Clara nı?

en sevdiğim Amy Pond ama Donna Noble da unutulmaz :)

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık