"basitçe anlatamıyorsan, iyi anlamamışsındır." -albert einstein

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > bütün sezonlarlar birbirleriyle bağlantılı mı

yeni konu aç bütün sezonlarlar birbirleriyle bağlantılı mı

başlıktaki soru yeni başlıycam ve en baştan başlamak istemiyorum yani her sezonda farklı konular bağlantılı konular var mı kısacası istediğim sezonu rasgele izleyebilir miym 1,2,3,4,5,6,7,8 diye izlemek yerine rasgele izlemek

Blink gibi Listen gibi 50. yıl özel gibi bölümler tek izlenebilir. Aksi halde kafanda çok soru işareti kalır. En sağlıklısı baştan başlamak, o konular çözülünce veren hazzı başka hiç bir dizi vermiyor. Bu arada herkese söylüyorum, izleyeceksen bu diziden izleme zira bir bu kadar da önemli özel bölümü var Doctor Who'nun.

Ben zamanında istediğim sezondan istediğim bölümleri izliyordum. Tabi kesinlikle tavsiye etmem. Arkadaşın dediği gibi aklında soru işaretleri kalır.

Benim tespitime göre bir sezondaki her bölümün sonu ve en önemlisi sezon finali diziyi ilerletiyor özel bölümler de dahil. Kısaca sezon finalleri, özel bölümler ve bölüm sonlarını izlesen dizinin nasıl ilerlediğini anlarsın.

@onurbozda Sen sadece sezon finallerini izlesen bile yeter asıl konu oralarda. Öbür bölümlerin hepsinde rastgele bir yere gidiyor orada problem çıkıyor ve doktor gelip yardım ediyor.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ama bölüm içinde bağlantılı bölümler de var örneğin 5. sezondaki zaman çatlağı 13 bölümden nerdeyse 6 tanesinde var izlemezsen anlayamazsın

bölüm içinde ne lan pardon sezon içinde :D

aslında sezon içindeki bölümler rastgele gidilen yerler gibi olsa da sezon finallerinde sezonun içindeki bölümlerle yada o bölümlerde yaşanan olaylarla bağlantısı olduğunu anlayacaksın. bende zamanında sadece matt in oldugu sezonu izleyerek başladım. ama sonrası o kadar karman çorman oldu ki benim için 0 dan başladım tekrar. zaten izledikçe izleyesin geliyor günde 2 3 sezon bitiriyosun :)

şahsen ben ilk sezondaki doktoru izlemeyim atlayım dedim sadece birazına bakınmıştım. 2.sezonun ilk 10 dakkasında hemen fire verdi o yüzden tamamen izlemek şart

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık