"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Dizide Mantık Hatası

yeni konu aç Dizide Mantık Hatası

Öncelikle dikkat yüksek spoiler alarmı, 11. Doktor'un rejenerasyonuna kadar izlemeyenler okumasın.

Arkadaşlar 11. Doktor aslında rejenerasyon geçiremeyecekti ve 11 onun son bedeniydi ancak Zaman Lordları yeni bir döngü verdi Doktor'a. Ancak 6-1'de Doktor River tarafından Lake Silencio'da vurulduğunda rejenerasyon başlıyor. Kafam takla attı yardım eder misiniz?

Hatırladığım kadarıyla o bölümde rejenerasyon gerçekleşmiyor, kılık değiştirme özelliği olan bir cihaz, Doktor şeklinde görülüyordu. Yani river doktoru değil, Onun görüntüsünü vuruyordu sanki... ama tam emin değilim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

doktor o bölümde kendi geleceğini degiştiriyor. orada vurulması gerekiyodu ve vuruldu da. ama vurulan doktorun kılıgına girmiş bir makineydi. yani sonuc olarak ilk gösterildiğinde dogru rejenerasyon geciriyordu ama sonra o gelecegini değiştirdi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bana kalsa 6-1 de doktor ölmüyor ve geleceğide böyle değil.Doktor oraya kendinden çok emin gidiyor ve öleceğini biliyor.Ne olursa olsun yanıma gelmeyin diyor.Orada zamanın bizi şaşırttığı birşey var.11in 12ye dönmesiyle açığa çıktı bu.Ama detayları hakkında bilgim yok.

mzfalcon haklısın ama o gerçekliğin birden çok versiyonu var (Birinde River ablamız doktoru vurmayı reddettiği için...) ama söylediğim gibi 6-1'i izlersen Doktor ilk vurulduğunda parlamaya başlıyor ve River ablamız (Doktor'u vuran hali değil Amy'nin ona hamile olduğu değil davetiyeyi alan versiyonu) diyor ki rejenerasyon geçirirken vuruldu Doktor wefad.

Maliii senin için de geçerli yorumum, hiç başlayamazdı rejenerasyon çünkü.

yada o robotun bence vurulsa dahi icinde tardis vardı doctor gerekli ayarlamaları yaptıysa tardiste robotu jenerasyon gecirir gibi gösterebilir buda benim yorumum

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık