"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > en üzücü veda

yeni konu aç en üzücü veda

modern seride sizi en çok üzen içinzi acıtan hatta ağlatan veda hangisiydi
beni rose ve amy çok üzmüştü

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

I dont wanna go! ....... :'(

Tum vedaları yaptıktan sonra tekbaşına yalnızlığa giden yolcuydu doktor, yanında yoldaşları olsada o hep yalnız...

Ay ben de tam I don't wanna go'yu yazıcaktım. Ama Rose'un yerini cidden kimse tutamaz ya. Bad Wolf o ya. Ne bileyim Rose gibisi gelmez. Çok özlüyorum o bölümleri.

Rose. Onun yeri bir başka ya.

şimdiye kadar en iyisi amelia dı bence diğerleri nasıl desem hiç ısınamamıştım rose donnaya martha ya felan bence en üzücü olan ameliaydı

clara üzüldüm salak boşu boşuna öldü

i don't want to go. ilk izlediğim dw bölümüydü aynı zamanda, cnbc-e'de denk gelmişti, biraz da o yüzden yeri ayrıdır bende.

tabiki matt in gidişi en üzücü olanı oydu

david-rose ve amy nın gidişlerinde çok ayrı üzülmüştüm

10.Doktor ve Rose gidişlerine en çok üzüldüğüm kişiler diğerlerine daha kolay alışılıyor.

en çok rose amelia ve doktorların rejenerasyon sahneleri üzmüştü. Martha ya hiç ısınamamıştım o yüzden gittiğine sevindim bile diyebilirim. Donna öyle değildi daha da fazla kalması gerekiyordu ama en üzüldüğüm kişi rose doktor ona seni seviyorum diyemeden gitmişti ya... :(

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık