"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Peter Capaldi Diziden Ayrılmıyor

yeni konu aç Peter Capaldi Diziden Ayrılmıyor

Arkadaşlar az önce okuduğum eski bir habere göre (eski dediğim şubat-ocak ayları) peter capaldi (son doktor) ve jenna coleman (clara) diziden ayrılmıyorlar sevinebilirsiniz

Kaynak:
http://tr.ign.com/doctor-who-1/71034/news/doctor-who-9-sezon-cekimleri-basladi

Peter Capaldi'yi sevmiyorum ben ya :(

matt smith en iyisiydi bence

yahu david tennant ın üzerine olmadı.. gerçi sarhoş zürafa dansı da birtanedir ama :D

Aynen david tennant en iyisiydi bence

Ben ilk bu diziyi izlemeye başladığımda Matt Smith vardı. Hatta Sarah Jane ile olan bi özel bölümdü. O yüzden Matt vazgeçilmezimdir. ve Peter Capaldi'yi ben de sevmedim. Doktor karakteri için fazla yaşlı kaçmış

Doctor who u ben Matt ile sevdim adama rol çok yakışıyordu yaşlı bilge ama yaramaz çocuk gibi ve kaçık gibi rolu oynamasını iyidi yinede en az onun kadar iyi peter capaldi

david tennant ve matt smithten sonra hiç olmadı bence. şu doktoru artık kızıl yapın. adam kızıl olmak istiyor, peter capaldi oluyor.
c'mon!

doktor karakteri için fazla yaşlı kaçmış derken? doktor zaten bin bilmem kaç yaşında. izin ver o da yaşlansın. gittikçe gençleşecek hali yok. üstelik 10. ve 11. doktorların zamanında yaşadığı üzüntülerin pişmanlıkların onu olgunlaştırdığı capaldi sayesinde belli oluyor.

Ya yaşlanması değil de karaktere bir durgunluk geldi eski coşkusu yok gibi bence sorun Peter Capaldi de değil de senaryoda da olabilir ama pek sevemedim onu bilmiyorum

damlayildiz başta olmak üzere 'yaşlı yha.s.s.s' yorumu yapanlara diyorum, klasik seriyi izlememiş olanlar,gelip burada laf yapmasınlar. peter capaldi gibi muhteşem bir oyuncuyu harcıyorlar. adam gibi senaryo verseler adamın eline; yerinize oturur hiç bir şey söyleyemezsiniz adım gibi eminim.
yuzenbalikcilik'a katılıyorum. hep genç mi olacak doktor, hep neşeli mi olacak? christopher,david ve matt yeterince güldürdü, peter'ın doktorun daha karanlık yüzünü göstermesi çok mu zorunuza gidiyor anlamıyorum. peter'ı sevmiyorum diye bir şey yok,hepsi aynı karakteri oynuyor orada. karakteri sevmiyorsan,izleme. bu kadar basit arkadaşım. hala peter'a 'yaşlı bu yhaa mett aşkm geri gll <3' muamelesi yapacak olan varsa,daha fazla konuşamayacağım.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık