"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Yardım :/ (ağır spoiler içerir)

yeni konu aç Yardım :/ (ağır spoiler içerir)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Şimdi başlıyorum.. :D Rorry ile Amy'nin çocuğu River Song, kafamı karıştıran River alternatif evrendenmi geldi yoksa gelecektenmi, aslında kafamı karıştıran daha çok şey var ayrıntıları ile anlatamıyorum :D

rory ile amy tardisde malum işi yapınca zaman lordu oldu sessizlik aldı büyüttü sonrada lets kill hitler bölümünde tanıştılar işte neyi anlamadın?

@ozancifci1 anlatamıyorum sorun orda :D teşekkür ederim ya paradoks yarattım kendi kendime biraz garip oldu ve kafamı karıştırdı

Anlaşılmayacak pek bişey yok Doctor'u öldürmek için sessizlik tarafından büyütüldü ondan sonra öldürdü sonra canlandırdı felan. :D (Bide Karısı)

Aslında paralel evrenden değilde gelecekten geçmişe geliyor ve her gelişinde doktorun daha genç olduğu zamanlara uğramış oluyor. Ve evet River TARDIS'in çocuğu olarak geçiyor. Bu sebeple zaman lordu özelliğine sahip. Sessislik tarafından kaçırılıp, tek bir amaç için büyütülüyor. Ve bana göre River hapishaneye atıldıktan sonra asıl doktorla tanışıp, aşık oluyor ve onun için hayatını feda ediyor.

River diziden komple çıktı mı

Sanmıyorum. Riveri'in dizideki yeri ve zaman çizgisi kesinleşmiş olsa da bence hala kilit rollerden biri.

9.sezonda en kötü 10 szonda riveri görücez emin olabilirsiniz

River Song'un zaman çizgisi diğerlerinden farklı ilerliyor kafanı karıştırma :d Ayrıca Alex Kingston hikayemin bittiğini söylemedim dedi umutla bekliyorum

River Doktora'a bütün yüzlerini bildiğini söylüyor. Bu da göreceğimizin bir işareti.

+1

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık